Může to být těhotenství? Špinění místo menstruace

nikdo17
30. zář 2013

Ahoj, minulý měsíc se mi "podařilo" vynechat antikoncepci - nezáměrně, takže jsem si tabletku vzala vždy když jsem si vzpomněla, takže nějaký den jsem antikoncepci neměla i dva, možná tři dny. Ke konci platíčka jsem začala slabě špinit, ale to už se mi stalo, když jsem třeba někdy zapomněla na tabletku nebo jsem možná měla nějakou hormonální nerovnováhu nebo něco. Ale vždycky jsem normálně dostala MS. Tentokrát teď v pátek jsem měla MS dostat, ale pokračovalo jen slaboulinké špinění a teď už vůbec nic i když běžně to mám i týden v kuse a první tři dny dost hodně. Na těhotenství bych asi nemyslela, kdybych teď nezačala být tak vyloženě - "žravá". Mám pořád na něco chuť, pak je mi pro změnu po jídle těžko a divně od žaludku. Prosím, myslíte, že to mám jen z občasného vynechání tabletek? Nebo se může stát, že jsem těhotná? Miminko bych někdy chtěla, ale zrovna teď jsem ho neplánovala...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru