Ahoj holky mám dotaz...9.12. Jsem mela MS a 21.12.ovulaci.pracují v herně takže se dveře porad otvírají a zavírají.doted mám z toho rýmu.1.-2.1. Me při curani,ale az na konci tlačilo v podbřišku a trochu rezalo ale jen malinko.když jsem se utrela tak jsem tam mela trošku krve a porad jsen chodila na zachod s tim ze potrebuju na malou.od 3.1. Je zase všechno v pořádku.curam bez bolesti i když už jen co hodinu.5.1. Jsem si dělala TT a vyšel negativní což me ani neprekvapuje protože další MS mám dostat az 11.1.ale popichava me v podbřišku jak jsou vaječníky.co myslíte? Dekuju za odpověď
Tydle příznaky mám když mám zánět močových cest.
Dobrý den holky, chci se optat nedávno sem byla u paní doktorky že mám opožděnou menstruaci, prohlídla mě, píchla mi vyvolávačku .Po pár dnech jsem dostala menstruaci bolestivou,trvala skoro měsíc od 4.12 do do 2ledna.3.ledna jsem měla červeno hnědé špinění ted hnědé..Včera sem stěhovala křeslo a měla jsme pocit že mě zabolelo něco v podbříšku takoví stuhnutí.. Omrkla sem děložní čípek 2cm malí tvrdý a uzavřený..Jsme si po vyvolávačce nedávali pozor..Tak nevím ale můžu říct že za ten měsíc sem přibrala a prsa mám nateklí a bolaví :/ :/ ... Nenapadá vás co biyto mohlo být?,
i tak to nepodcen a radej zanim dojdi udela krevni testy a budes mit jistotu
@terula1 koupila jsem si sice urologicky čaj ale i tak tam raději zajdu
jen sem tam bila minulí měsíc neřekla nic jen že neví a píchla mi vyvolávačku,ona se mě optala jestli chcem nebo ne a když to nedostanu tak mám přijít...Já se v doktorce nevyznám. To je jako když sem jí v létě přinesl Mama testy byli pozitivní a ona mi 6 měsícu tvrdila že trpím na falešné těhotenství...Udělala mi před vyvolávačkou ultrazvuk a řekla jen že neví... Měsic trápení,bolesti,teploty,nespavost,náladovost... UPLNĚ JINAČÍ REAKCE NEŽ MI BILO ŘEČENO...
@ruze36 taky doporučují co nejdřív změnit doktora
Je to pro 😒 mě nové mám už dvě děti ale tohle sem ani u jednoho dítěte neprožívala..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Dojdi si k doktoru jestli nemas zanet vajecniku ja mela kdysi stejne priznaky a mela jsem zanet