Ahoj Všem.
V neděli a včera jsem si dělala TT a vyšel mi, každopádně od 26.11. krvácí.. jedná se ale spíše o takové špinění, ale zdalo se mi to dlouho.. každopádně mi vyšly 3 pozitivní testy, i digitální, ale nevim no, zda se nejedná o biochemko, byla jsme na krvi a mam HCG 31..což neni moc..
Nic me neboli, v den menstruace jsem zacala krvácet a doteď krvacim.. je tu naděje? Zda se mi že to klesa..
Buď si dojdi dvakrat na krev a budeš mít jistotu a nebo holt pockej..
Vypadá to na biochem. Měla jsem to tak úplně stejně. Útěcha je že můžete hned pokračovat ve snažení dál, mne to doktor vysvětlil že je to svým způsobem dobře, protože tělo rozeznalo že by tento plod neměl šanci přežít a vyčistilo se samo, a nemuselo to zajít až třeba do 9tt do zamlklého těhu kdy už je potřeba revize dělohy a pauza se snažením a tak no 🙂 my jsme se snažili přesně tři měsíce s tím že hned první ovulka vyšla, ale biochem, hned další znova, a pak třetí už mi tu rok a půl běhá 🙂 držím palce
@vero987nika děkuji za informace.. pro mě je to něco nového a poprvé.. každopádně zitra budu mít výsledky z krve, takže budu vědět na čem jsem, pak dám vědět. Moc děkuji
@dela9991 není zač držím palce 🙂 biochem těhu je docela dost časté, spousta žen na nej ani nepřijde protože dostane ms než si vůbec udělají třeba test a ani netuší 🙂 znamená to že můžeš otěhotnět to je to hlavní 🤞☺️
@vero987nika Tak tomu tak bylo, každopádně děkuji za informace. Prostě pro mě novinky, kterými jsem si prošla poprvé. Vyděsilo mě to krvácení, které jsem reálné ca 14 dni nikdy neměla, vždy ca max. 5-6 dnů, proto jsem si udělala test, že mě napadlo těhotenství, jinak bych asi právě taky nevěděla. Tak snad příště 😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@dela9991 naděje je vždy ale asi radši počítat stim že to může bejt biochemické 🥺