Může to být těhotenství? I přes negativní test?

radiska
15. únor 2016

Mamčiny, mám dotaz. HA beru pravidelně od července, cyklus nepravidelný díky revizi v lednu. V září se to krásně upravilo. Dobrané platíčko - na druhý den MS. Tři dny. Pravidelně každého 3. bylo tak i ted v prosinci, pak znovu 14. prosince. a 3. ledna. 10. jsem šla na KO. vše prý v pořádku. 14. jsem dobrala poslední. je to už měsíc. Vnitřní pocit mi říká, že jsem asi těhotná - změna nálad, trvalá únava, bolest v podbřišku, motání hlavy. ale dělala jsem už asi pět testů a stále negativní.

pety91
15. únor 2016

Pokud opak. testy byly negativní a je to aspoň 14 dní od té eventuální soulože, tak nemůžeš být těhotná.

radiska
autor
15. únor 2016

@pety91 moc mi to prave nejde do hlavy, vzdy kdyz jsem dobrala ha, tak dosla ms, ale ted nic.

pistalinda35
15. únor 2016

@radiska jdi na krev

shine2015
15. únor 2016

@radiska podle me mas rozhazene z brani a nebrani HA a tehotna si myslim ze nejsi. Po 14dnech od styku uz by test byl pozitivni....

Nevim zda konkretne ty chces nebo nechces byt tehotna,ted neco napisu i pro ostatni - holky vzpamatujte se. Zacnete zit jinal nez cekanim na dve carky. Naprosto chapu ze chcete mimi,ale tohle nevykoukate ani tim ze z toho budete mesic co mesic na nervy a pak se tady ptat porad dokola a dokola zda test je pozitivni nebo zda muzete byt tehotny....zamerte se na jine veci - domacnost,kamosky,sport,skolu nebo dalsi vzdelavani.....ale porad dokola nereste kazdy mesic zda je to duch nebo zda pri neg testu jste tehotny. Ne nejste. Pri negativnim testu tehotny nejste. A lovenim duchu si nepomuzete.
Prijde mi to tady posledni dobou uplne na hlavu,nezlobte se na me za to,ale tady je to porad dokola....

Mejte se pekne a at jste brzy tehotne a mate zdrave mimi.

radiska
autor
15. únor 2016

@shine2015 no takto, prasky jsem dobrala ze sve vule. Mimco bychom chteli, ale nespechame. Nejsem lovkyne duchu 🙂 mám dvě krásné dcery 🙂. Jen mě zajímalo, jstli s tím má někdo zkušenosti. Celou dobu s HA nebyl problém, až ted před Vánocemi. Nervozní z toho, že ms nedošla nejsem. Spíš mě to zarazilo, že je mi tak, jako když jsem čekala holky, ale kde nic tu nic. Když to přijde, tak to přijde 🙂

shine2015
15. únor 2016

@radiska proto jsem psala ze to neni primo na tebe 😉
Dej tomu cas a uvidis. Spis mi to prijde jalo rozhazeni po ms ale 100% nikdo nevi...Me ukazal vzdy presne digi test dokonce 9dpo....chtela jsem zacit cvicit a koupit si karnitin a chtela jsem pro sichr ujistit se ze nejsem....neberu antikoncepci 7let....a bylo z toho mimi. Ale my jsme chteli...
Me to tady na mk prijde trochu na hlavu...nektere holky jsou fakt jak makle.....i kdyz chapu ze kdyz nemaji deti ze chteji...ale mam pocit ze uz je to trochu na hlavu...
Tak hodne stesti 🙂

pistalinda35
15. únor 2016

@shine2015 tak já při negativním testu těhotná byla 😀

shine2015
15. únor 2016

@pistalinda35 jenze otazkou je kolik dni po opl. A taky jsou to jen vyjimky....si projdi tady diskuze....to je kazdou chvili otazka - muzu byt tehotna?? Nebo nafoceny neg testy popripade vadne testy a tisic otazek okolo zda je mozne tehotenstvi....a za dva dny ze prisla ms...a dalsi mesic nanovo. Vzdyt z toho zmagori....

pistalinda35
15. únor 2016

@shine2015 no to je pravda, já tu testy nevystavuji 😀 ale tak každá jsme jiná a když se jim uleví a nejsou v tom samy - proč ne 😉

Byla jsem na ivf, tak vím přesně, že duch byl až 16 den po transferu😉 21 den po oplodnění 😉
Ale je jasné, že jsem výjimka

buclik1205
15. únor 2016

No ja po neg.testu tehu byla a to jsem si ho dělala kdyz jsem byla 2 mesice tehu, coz jsem pak teda zjistila az u doktorky...

radiska
autor
15. únor 2016

@shine2015 já jsem to právě četla, přijdou mi ty příspěvky na jedno brdo. Několikrát po vysazení Ha jsme jeli naostro. Nechala jsem to volně, já kvůli tomu nebudu čučet furt na 2//. to opravdu ne. jen pocituju změny, jak tehdy, ale test nic neukázal. 🙂

radiska
autor
15. únor 2016

@shine2015 jeste k tomu ovu. asi to tak nejak vyslo. z 99% to mám vždy po 14 dnech od ms. ale jak rikam od toho prosince je vse uplne jinak, v zivote se mi to nestalo. Ha beru terpve od cervence, naposldy jsem je brala v 17

shine2015
15. únor 2016

@radiska jasne... 😉 tak at se brzy zadari....

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru