Může to být těhotenství?

moni92
26. led 2016

Holky jsem už z toho na prášky... poslední ms jsem měla od 7 prosince 5 dní. pak v lednu se nedostavila, já jásala, že se zadařilo, testy negativní, doktorka jen píchla injekci na vyvolání. Jsem 12 dní po injekci a ms pořád nikde.. dnes ráno jsem ji udělala test a byl tam takovej slabej dušík..? Myslíte že to může něco znamenat..? Byla bych už v 8 týdnu to už by mělo být na tom testu vidět pořádně nebo nemusí...? Stalo se vám někomu že test negativní i v této době a přeci jste byla těhotná..? Doktorce budu volat až po poledni, dřív tam není... Děkuji za každou reakci...

janulle22
27. led 2016

@moni92 Ahojky, ja to mela podobne. Po vysazeni prasku jsme se snazili 5 mes. Uz jsem to vzdala, nechala si napsat prasky a ze to odlozine a jen cekala na ms. Ta porad neprichazela, testy negatovni. Sla js tedy k dr koukl a nic nevidel, tak injekce a do 10 dni to prijde. Po 14 dnech jsem tam naklusala znovu, ze nic a testy porad negativni. Koukl se a nic, tak dalsi injekce a vzali krev. Druhy den jsem si volala a z krve pozotovni. Zkousela jsem testy a nic mi neukazaly ani kdyz uz na utz byl videt i se srdickem 🙂 tak neves hlavu, dokud neprijde ms nadeje je porad... Drzim palecky aby ti to vyslo...🙂

moni92
autor
27. led 2016

@janulle22 zatim neprisla a na restech vcera a dbeska slaboulinkej orouzicek, tak sem byla na krvy, zitra v 1 se to dozvim😉 ja se asi zitrka nedockam...😉

janulle22
27. led 2016

@moni92 podle toho co jsem zde nacetla, tak pokud mas slabej prouzek, tak to vetsinou dopadlo dobre a tehu byly. Hod Fotecku testiku...🙂

moni92
autor
27. led 2016

je opravdu slabej ale i mamzel ho videl😀 rilala sem si jestli jen nevidim co chci... fotku nemam, testik mam doma a jsem v praci😉 no jeste se snazim si to moc nepripoustet, dokud nebude potvrzeno vse ultrazvukem, tak to muze byt vselijak☹ mimodelozni atd☹

janulle22
27. led 2016

@moni92 neprivolavej nic spatneho, mysli pozitivne a dobre to dopadne... 🙂 jestli ho vidi i manzel, tak neni treba fotky, to tam urcite je 😀

moni92
autor
27. led 2016

@janulle22 taky si rikam, ze kdyz tp videl o on tak to tam je😀 za 24 hodin se to dovim... boze to bude doba, ale aspon budu konecne vedet na cem sem...😉

janulle22
28. led 2016

@moni92 tak coooo? Jak si dopadla na krvi?

eli021
28. led 2016

Omlouvám se, že zasahuju do původního tématu, ale...nenašel by se tu nějaký ten "lovec duchů"..? 😀 já na testu malinkato něco viděla, přítel ne...poraďte, prosím...🙂

eli021
28. led 2016

Asi jsem si to jenom vymyslela... 🙂 nic tam není, že?

klara215
28. led 2016

Nic nevidím

eli021
28. led 2016

@klara215 díky za dpověď...asi to "vidím" jen já...

klara215
28. led 2016

Mám pocit, že každá vidíme na svých testech i to,co tam není a pozorujeme každoměsíčně příznaky těhotenství.... to proto, že si ty // tak usilovně přejeme 😊

klara215
28. led 2016

A už Ti vynechala MS? Kolik jsi dpo?

eli021
28. led 2016

Nee, já testovala jen tak ze zvědavosti, přijde mi, že mám nějaké příznaky, včetně pocitu, který prostě neznám..nevím jak to popsat, ale je to moc hezký pocit 🙂 do MS ještě několik dní, vím, že je asi brzy na testování, ale nedalo mi to..a kolik dpo upřímně netuším...nikdy jsem to nepočítala..

klara215
28. led 2016

@eli021 tak je třeba na duchy brzy😊dokud nedorazí "teta"😃 není nic ztraceno😊dej pak vědět, jak jsi dopadla😉

eli021
28. led 2016

Nejspíš jo..třeba se za pár dní něco ukáže. Ale zvědavost byla silnější, než já 🙂 určitě dám, díky

klara215
28. led 2016

@eli021 to znám, taky testuje brzy... jsem 6 dpo, ale do termínu MS asi nevydržím...

eli021
28. led 2016

Ono je to prý hodně různý.. někomu ukáže test týden před MS, někomu nejdřív týden po vynechání.. pak nemá být člověk zvědavej 🙂

mrshka
28. led 2016

@eli021 mamatest je naprd, zkus jinou značku s citlivostí 10 🙂

eli021
28. led 2016

Dr. Max?

moni92
autor
29. led 2016

@janulle22 no tak ze vubec nevim na cem sem.... hladina hcg 59,9 takze asi bud mimodelozni nebo hsem teorve uuuplne na zacatku.. musela bych byt tehotna tak tyden az dva... aby byka hladiba relativne v norme... takze pristi tyden zase na krev....

bauinkal
29. led 2016

Dobry den, myslite ze bych mohla byt těhotná? Test jsem delala rano ale po noční. Pry se Hcg mirne zvedá i pred Ms?

bledulka84
29. led 2016

@bauinkal vypadá to nadějně 🙂

klara215
29. led 2016

@bauinkal to vypadá dobře

sarivojvodova
29. led 2016

@mrshka Mě Teda mamatest vždy ukázal správně a dr. Max a nebo drahé testy prd. 😀

dzogobela
29. led 2016

@bauinkal Hcg se pred MS urcite nezveda, to je blbost 🙂 to by meli vsichni pred MS pozitivni testy 😀 tohle vypada celkem jasne. Drzim palce.

dzogobela
29. led 2016

@eli021 Ja tam teda ducha vidim celkem jasne. Ale je to mamatest... uz jsem videla hodne falesnych duchu u tohohle testu. Zkus tak za 2 dny 🙂

mrshka
29. led 2016

@bauinkal je tam 🙂

michaelalala
29. led 2016

Ahoj holky, testuji mamatestem a jsem 13dpo, vidim ducha, ale neni na 13 dpo moc slaby?..

eli021
29. led 2016

@sarivojvodova Upřímně, Dr.Max je levnější než Mamatest 😀 celkem mě to překvapilo...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru