Holky jsem už z toho na prášky... poslední ms jsem měla od 7 prosince 5 dní. pak v lednu se nedostavila, já jásala, že se zadařilo, testy negativní, doktorka jen píchla injekci na vyvolání. Jsem 12 dní po injekci a ms pořád nikde.. dnes ráno jsem ji udělala test a byl tam takovej slabej dušík..? Myslíte že to může něco znamenat..? Byla bych už v 8 týdnu to už by mělo být na tom testu vidět pořádně nebo nemusí...? Stalo se vám někomu že test negativní i v této době a přeci jste byla těhotná..? Doktorce budu volat až po poledni, dřív tam není... Děkuji za každou reakci...
je opravdu slabej ale i mamzel ho videl😀 rilala sem si jestli jen nevidim co chci... fotku nemam, testik mam doma a jsem v praci😉 no jeste se snazim si to moc nepripoustet, dokud nebude potvrzeno vse ultrazvukem, tak to muze byt vselijak☹ mimodelozni atd☹
Asi jsem si to jenom vymyslela... 🙂 nic tam není, že?
Nic nevidím
Mám pocit, že každá vidíme na svých testech i to,co tam není a pozorujeme každoměsíčně příznaky těhotenství.... to proto, že si ty // tak usilovně přejeme 😊
A už Ti vynechala MS? Kolik jsi dpo?
Nee, já testovala jen tak ze zvědavosti, přijde mi, že mám nějaké příznaky, včetně pocitu, který prostě neznám..nevím jak to popsat, ale je to moc hezký pocit 🙂 do MS ještě několik dní, vím, že je asi brzy na testování, ale nedalo mi to..a kolik dpo upřímně netuším...nikdy jsem to nepočítala..
Nejspíš jo..třeba se za pár dní něco ukáže. Ale zvědavost byla silnější, než já 🙂 určitě dám, díky
Ono je to prý hodně různý.. někomu ukáže test týden před MS, někomu nejdřív týden po vynechání.. pak nemá být člověk zvědavej 🙂
Dr. Max?
@bauinkal vypadá to nadějně 🙂
@mrshka Mě Teda mamatest vždy ukázal správně a dr. Max a nebo drahé testy prd. 😀
@sarivojvodova Upřímně, Dr.Max je levnější než Mamatest 😀 celkem mě to překvapilo...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@moni92 Ahojky, ja to mela podobne. Po vysazeni prasku jsme se snazili 5 mes. Uz jsem to vzdala, nechala si napsat prasky a ze to odlozine a jen cekala na ms. Ta porad neprichazela, testy negatovni. Sla js tedy k dr koukl a nic nevidel, tak injekce a do 10 dni to prijde. Po 14 dnech jsem tam naklusala znovu, ze nic a testy porad negativni. Koukl se a nic, tak dalsi injekce a vzali krev. Druhy den jsem si volala a z krve pozotovni. Zkousela jsem testy a nic mi neukazaly ani kdyz uz na utz byl videt i se srdickem 🙂 tak neves hlavu, dokud neprijde ms nadeje je porad... Drzim palecky aby ti to vyslo...🙂