Může to být těhotenství?

adelkl29
12. čer 2024

Ahoj holky. Dělala jsem si včera test (1. den kdy měla přijít menstruace a nepřišla), bylo to možná brzo, ale řekla mi to tak doktorka, pokud bude pozitivní, abych pokračovala v zavádění Progesteronu. Vůbec jsem to nečekala, ale byly tam 2 čárky - sice velmi slabá čárka - takže tzv.duch, ale byly tam, pro jistotu jsem si udělala test ještě jednou druhý den ráno jiným testem (viz foto - fialový test byl první). Nejdříve jsem se radovala, ale pak jsem se dočetla, že to může být ještě dozvuk injekce Ovitrelle, ikdyž ta by měla být v těle cca max 10 dní (ale prý může být v těle ale i déle). Já se testovala 12. a 13.den, myslíte, že to může být ještě dozvuk injekce nebo těhotenství? 🙏🏼 Žádné příznaky nemám, jen že zatím nepřišla MS, ani žádné špinění, jen mě občas v podbřišku píchne/zabolí ale jen na pravé straně a je to hned pryč. Jediný co se u mě objevilo 3.den po možném oplodnění, tak pocit, jako kdyby u mě začínala chřipka - bolest kloubů, celého těla takový zvláštní a chvíli špatný pak zase dobrý a pak to přešlo, ale zase se mi tenhle pocit nemoci objevil jednou minulý týden, teď v pondělí a dnes ve středu + se zhoršila bolest v krku. Četla jsem, že i takové mohou být příznaky, jinak mi nic není. Zase kdyby to byla nemoc, tak to není tak divně rozkouskovaný 🤔 Tak já nevím..

sasanka88
12. čer 2024

@adelkl29 moc se pozorujes. Nech tomu volny prubeh. Pokud to ma prijit tak to prijde.

anetacoufalova
12. čer 2024

@adelkl29 já tě chápu, že se pozorujes, já to měla a mám do teď taky 🙈. Každopádně já na začátku neměla žádné příznaky... Jen od 7tt mi bylo dva týdny dost zle..progesteron jsem užívala taky 🙂 hlavně se nestresuj, potřebuješ hlavně klid 🙂..držím pěsti!!! ✊✊

adelkl29
autor
13. čer 2024

@anetacoufalova Děkuju za pochopení a podporu !!🤗 Je to vážně těžký nechytat se každý maličkosti, jestli už to nenî ono 🙈

adelkl29
autor
13. čer 2024

@sasanka88 já vím..🙈

anetacoufalova
13. čer 2024

@adelkl29 já ti úplně rozumím..věř mi.. hlavně buď v klidu a neprestavej věřit!

felis
13. čer 2024

@adelkl29 Ahoj, mě to nepřijdou duchové, ale prostě druhá čárka. Takovou jsem měla den po vynechání MS, pak nějak nesílila, protože chvíli trvalo, než se vajíčko usadilo... Teď je to usazení usazené na umělecké střední v prváku 😀 Prostě buď v klidu, zítra test zopakuj - mohla by být silnější. A nemusí a přesto se bude jednat o prosperující těhotenství. Hlavně klíííd ❤ a držím palce!

adelkl29
autor
13. čer 2024

@felis To je hezký 😀😊
Děkuju!😇
Hned mi to dalo zase nějakou naději 🤗 Zkusím test zítra ráno. Možná by ale bylo nejlepší, kdybych vydržela 2 týdny, do plánované prohlídky u doktora a do tý doby to zkusila neřešit 😀
Snažím se zachovat klid a říkám si, že i kdyby to teď náhodu nevyšlo , tak to vyjde příště!🍀

adelkl29
autor
14. čer 2024

Test dnes 🫣☺️🙏🏼

felis
14. čer 2024

@adelkl29 ahoj, vítej v klubi, já před malou chvílí takto - máme radost 🥳 a Tobě moc gratuluju a držím palce, ať je vše v pořádku.

ferda90
14. čer 2024

@felis gratuluji a drzim palce at je vsechno v poradku 🍀 ja takto, v pondeli me ceka kontrola na gynde✊

felis
14. čer 2024

@ferda90 Držím palce, ať je vše ok.. jdu na gyndu 10.7. Aspoň uz bude pořádně něco vidět a bude na 100% potvrzené srdíčko a rovnou dostanu průkazku. Čekám druhé dítě, takže vim, ze ono to uteče.

ferda90
14. čer 2024

@felis taky mame doma chlapecka ktery ma 3 roky 4 mesice. Ja volala na gyndu asi 14 dni zpatky a objednala me na 17.6,tak doufam, ze bude vsechno v poradku a bude i videt srdicko

adelkl29
autor
14. čer 2024

@felis No to je krásný! ☺️ Také moc gratuluju 🍀♥️ a děkuji! Doufám, že bude vše v pořádku a doktor mi to jen potvrdí 🙏🏼

adelkl29
autor
8. črc 2024

@felis Tak mě nejdřív doktor potěšil, krásnou zprávou a o 14 dní později všechno jinak. Plod se přestal vyvíjet v 6. týdnu a je teď na řadě doufám, že alespoň spontánní potrat bez revize. Strašně jsem to obrečela než jsem si to dokázala připustit, ale prý se to bohužel velmi často stává. Tak teď, aby vše alespoň proběhlo v pořádku bez velkých bolesti a krvácení, dost se toho bojím, jak to bude probíhat. A pak už snad bude jen dobře a povede se to holt na druhý pokus 🍀

felis
12. srp 2024

@adelkl29 Ahoj, jak to proběhlo. Já 24.6. v 7tt potratila a byla nutná revize, protože se plod zasekl a nevyšel ze mě. MS se dostavilo během 3 týdnů a tělo mi přijde se rychle vzpamatovalo a už se milujeme bez chránení.

adelkl29
autor
12. srp 2024

@felis Tak to mě moc mrzí, že to také nedopadlo..
Já nakonec skončila taky na revizi, protože se to ani spontánně ani po tabletkách nepovedlo. Ale všechno potom v pořádku. Teď to budou 3 týdny, tak doufám, že už prijde brzy MS, abychom to mohli pak znovu zkusit. Zatím máme vydržet stále bez styku, ale láká nás to zkusit, když je vše po kontrole v pořádku, protože vlastně v šestinedělí je velká šance otěhotnět, ale bojím se, aby to dopadlo dobře, nechci zase opakovat, co se stalo, ale to čekání pořád je ubíjející..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru