Zdravím vás, chtěla bych se zeptat v sobotu jsem měla lehce narůžovělý hlen, v neděli a včera sem tam občas hnědě spinila, dneska už nic a měla přijít MS a nic, myslíte že by to mohlo vyjít? Měla jste to tak nějaká? Děkuji vám 🙂👍
@te_reza test zkusím, jen teď nebyl čas zajít do lékárny, u nás ve městě vše o víkend zavřeno
Ale tak uz je utery poledne, ne?Takze dopoledne uz otevreno meli?
@jironymou1 ano to měli, ale lidi dopoledne většinou pracuji..
A v pondeli taky nebyl cas?
Kazdopadne Vam to preji...ale nikdo nema vesteckou kouli a vse je 50 na 50...kupte si test...a uvidite 🤗
@jironymou1 měla dorazit MS až dneska, nevidím důvod, proč bych měla test řešit včera přes MS, když měla dorazit až dnes
V pohode.Tak si skocte do lekarny a zitra rano mate jasno
@jironymou1 já vím, že nikdo nemá věšteckou kouli, byl to jen dotaz jestli to také takhle někdo neměl
Tady na modrem koniku ma tohle kazda druha...a pak vse zjisti az testem
@jironymou1 test planuji odpoledne a zítra ráno
Drzim pesti at se zadari ⚘🙏
Kdybych za přečtení každé takové otázky dostala korunu, tak jsem milionářka 😎
Já třeba testovala 3dny před ms a už to nebyl duch,ale slabší čárka a pro testy jsem si šla 3km pěšky do vedlejší obce,kde byla lékárna (neměli jsme tou dobou auto a nijak mi nechybělo😁) a jen díky tomu, že byl pes divný a já měla volno. Jinak bych testovala až při zpoždění a to bych si pro něj klidně poslala i údržbáře, my jsme byli v práci dobrá parta (nebo by dovezla lékárna, měla tuhle možnost zdarma)
A není lepší koupit test a je to??? Takový problém bych řešila týden po meškáni MS ne v den,tak jak tehu přijde.muze zase odejít ,je to furt dokola a stále.....
@terezz29 ty, nemáš blbý nápad! Za každý blbý dotaz po vyhodnocení,poplatek 1,-(bohužel,jak vymáhat, to mě hned nenapadá)😁 ubyly by trolly a ty,které to myslí vážně, by tímto nepřímo,mohly podporovat třeba matky samozivitelky 😂
Tak jak to dopadlo ?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ale tak může a nemusí, že jo. Když už mešká MS, tak test není k zahození 😀