Může to být těhotenství?

kaji3112
13. led 2019

Ahoj holky potřebuji poradit. S přítelem se snažíme o miminko teprve od 27.11.2018. Menstruaci jsem dostala jako každý měsíc úplně přesně a to 10.12. (První dva dny mám menstruaci hodně silnou, pak tři dny slabší a pak jeden den spineni- tak to mám vždycky už od me první menstruace) Po asi dvou týdnech se mi na kalhotkách objevilo trošičku krve a pak my začalo být každý večer nevolno a i po sexu mi bylo nevolno, dokonce se mam pocit ze se mi i zvětšilo trošku bříško (jsem docela hubená tak to trochu vidět je) Skoro každý den me i bolí hlava a bolí břicho. Tento měsíc jsem dostala menstruaci 8.1 a to hodně slabou už hned od prvního dne (každým dnem slábla) a skončila mi 11.1.
Den před tím než jsem to vůbec dostala se mi na kalhotkach objevil takový oranžový výtok a včera se mi objevil zase,Nevíte někdo co to může být popřípadě jestli nemůžu byt těhotná? Pro test si zajdu zítra protože o víkendu maji zavřeno

karoczde
13. led 2019

@kaji3112 no bříško by se tak rychle nezvetsilo.. těhotenství zjistíš až po testu, se kterým bych ještě ale pár dní počkala...

kaji3112
autor
13. led 2019

@karoczde kdy bych si ho tak mela udělat?

miluskah
13. led 2019

Prosím holky o radu, mám 10 dni zpoždění, byla jsem na utz v patek a doktor nic nevidel.Ale podle me bych byla ted tak tři týdny po oplodnění tak si myslím, ze by to ještě nepoznal.Ale zase me zarazí, ze mi řekl, ze u me neproběhla dva měsíce ovulace, jak to pozná?Já ovulaci mela podle me, protože to vždy cítím v podbřišku, mate prosím někdo zkušenost?

kaji3112
autor
13. led 2019

@miluskah zkousela jsi test?

miluskah
13. led 2019

@kaji3112 Naposledy ve čtvrtek ráno a byl negativní.Mne už je 44 tak si říkám jestli to nebude spis přechod, ale mimi si moc přejeme.

karoczde
13. led 2019

@kaji3112 já bych počkala aspoň třeba týden;). Pokud bude výsledek pozitivní, tak budeš mít větší jistotu, že že je pozitivní správně;) 🙂

miluskah
13. led 2019

@karoczde děkuji ti moc, ale nevěřím tomu, ze by me potkalo takový stesti 🙂

lachtanice86
13. led 2019

@kaji3112 jak to máme vědět. Nepíšeš kdy byl sex. Zda si vysadila ha, zda máš pravidelný cykly, jak dlouhé, zda víš kdy byla ovulace. Leda test

kaji3112
autor
13. led 2019

@lachtanice86 sex byl každý den az do MS. Ha jsem nikdy nebrala. Cykly mám vždy pravidelné 28-30 . Ovulaci jsem měla 25.12

kaji3112
autor
14. led 2019

@lachtanice86 Co myslis?

kaji3112
autor
15. led 2019

tak TT negativní :(

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru