Může to být ovulka nebo těhu?

ejmisek
11. zář 2014

Ahojky, potřebovala bych poradit od zkušených žen tady 🙂 Jsem přes dva měsíce po revizi zamlklého těhu a s přítelem se snažíme o mimi. Minulý měsíc 17.8. jsem dostala první měsíčky, cyklus trval 32DC obvykle jsem měla 28-30DC Zkoušela jsem si vypočítat na různých kalkulačkách plodné dny, vím, že jsou jen orientační a ovulku dle nich jsem měla mít od 1.-5.9. Ovu testíky jsem zkoušela obden od 3.9. do dnešního dne. Byly vždy negativní až dnešní den byla druhá čárka víc zabarvenější než předchozí dny. Jenomže dle hojného bílého hlenu, píchání podbříšku a dle poslední MS jsem musela mít ovulaci poslední srpnový týden. Vzhledem k tomu, že jsem na to nijak nemyslela tak jsme se s přítelem tulili 3x ten poslední srpnový týden. 9. a 10.9. jsem slabounce špinila s pár hnědými tečkami krve. Dnes jsem jsem si zkusila těhu test kde byl slabounkej dušík a právě že ten ovu testík byl také výraznější.
Tak nevím zda mohu být těhu nebo je to začínající ovulka...? 😒
Prsa a podbříšek bolí jako když má dorazit MS ale zároven mě píchá a mám tlak na pravé straně a k tomu už třetí den pálení žáhy..tu jsem naposledy měla když jsem byla těhu.
Snažím se pročítat diskuze na toto téma ale byla bych ráda kdyby mi někdo odpověděl na moji otázečku. Moc děkuji za odpovědi 😅

tarra27
11. zář 2014

@ejmisek udelej si test na dva tři dny....stejný...čárka musí sílit....

ještě bych se neradovala, lekař mi říkal, že nekdy je hcg dlouho v krvi....a delá pozitivní tehu test, přitom je pouze zbytkový po minuém tehu....

ale jak u koho....kolikátý týden jjsi byla tehotná na revizi?? jaká byla hodnota hcg??

ratatooy
11. zář 2014

ovulka by určitě těhu test nezabarvila,těhutest ten zachytí jedině a pouze lidský hormon,a to co popisuješ,špinění,hnědé tečky byvá u zahnízdění vajíčka,takže těhu byt mužeš
PS.mě testy moc nesílily

tarra27
11. zář 2014

@ratatooy jenže má tam ducha a je 8 týdnu po revizi...aby nebyla nadšená a pak skutek utek a nebyl to jen zbytkový hormon.....
asi bude tehotná...ale radeji ych bylla opatrná,...

ejmisek
autor
11. zář 2014

@tarra27 to jsem si taky říkala, jestli to nemůže být z toho minulého. Dle ultrazvuku jsem byla na začátku 9tt. Krev mi nebrali vůbec tak to netuším. Jinak na revizi jsem byla 16.7.

@ratatooy no tak se nechám překvapit 🙂

Děkuji vám za názory 🙂

ratatooy
11. zář 2014

@tarra27 to se mi zdá dlouho že by se tam držel 8týdnů.hcg vyprchá rychle,když jsem si píchala 5000 jednotek tak za 5dní byli pryč

tarra27
11. zář 2014

@ratatooy asi máš pravdu..asi to je dlouho....

tortojs
11. zář 2014

8 týdnů od revize už v krvi nemůže být zbytkový hormon, to není možné. Bude to s největší pravděpodobností další těhu, protože těhotenský test neukáže ovulaci, ale ovulační test ukáže těhotenství. Testni za dva dny a čárka musí sílit. Držím pěsti 🙂 P.S. doufám, že u mě to taky půjde takhle dobře, jsem po revizi 3 týdny 🙂

ejmisek
autor
11. zář 2014

@tortojs děkuji za příspěvěk, snad to dobře dopadne 😒 🙂 A tobě držím pěsti také aby se vám pak brzy zadařilo. Hlavně bud silná!! Já se ze začátku trápila, ale jakmile dorazily měsíčky po šestinedělí tak jsem začala myslet na další těhu a to mě zas zvedlo na nohy 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru