Může to být Ovitrelle? Čárka na testu

pradlenka
3. dub 2018

Ahoj holky, 22.3. jsem si ráno píchla ovitrelle a ten den podstoupila iui.na dnešním odpolednim testu je viditelná carka, objevila se celkem rychle. Může to být ještě ovitrelle nebo to vypadá nadějně?

lachtanice86
3. dub 2018

@pradlenka jak už jsem psala. Mně ovitrelle zmizel 12.den. Za dva dny udělej test znovu

jednaholkaa
3. dub 2018

@pradlenka Tak tak, vydrz dva dny. Ja 14 dni po pichnuti mela snehobilo. Drzim palce, to vypada nadejne! 🙂

pradlenka
autor
5. dub 2018

Holky děkuju za radu. Dnešní test...myslím že ovitrelle by už v těle být neměl nebo by to určitě sláblo 🙂 asi se nám v bříšku peče malá vánočka 😀

mamina1995
5. dub 2018

@pradlenka Tak tohle uz vypada na tu vanocku 😀😍

jednaholkaa
5. dub 2018

@pradlenka No tak to je krasny!!!! Moc gratuluju 🙂 A drzim palce at to hlavne vydrzi 🙂

lachtanice86
5. dub 2018

@pradlenka tak tady už není o čem . Potichu gratuluji

pradlenka
autor
5. dub 2018

Moc děkuju 🙂 snad to bude dobrý

jesicazigova
29. dub 2022

Dobrý den jsem tu nova a potřebovala bych vaší pomoc pred 14 dní jsem si pichla ovitrol a co jsme si už píchla ovitrol tak 3 dny potym jsem si dělal těhotenský tes digilni a vyšlo mi tam 1az 2 týdny potřebovala bych vaší pomoc

tasimia
29. dub 2022

Tri dny po píchnutí ovitrelle je brzo na test. Řekla bych, že za ty čárky může právě Ovitrelle ;)). Drží se totiž až 14 dní..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru