Ahoj holky, chci se zeptat jak vypadaly vase testy kdyz jste prodelali bio. tehu, toto je muj test z utery ve stredu byl jeste o trosicku silnejsi ale zadny extra rozdil a dnes naopak me prisel neco jak tady na fotce, ale je pravda ze jsem hodne pila vecer.. ms mela byt vcera a dnes me docela hodne boli bricho(jako kdybych to mela dostat) u prvniho tehu toto neznam, ze mi to prijde az divne myslela jsem ze kdyz uz je tak hezka carka tak by to snad odejit nemelo tak nevim😞 v kvetnu jsem prodelala biochemicke ale carka byla docela slaba oproti tomuto.. viz druhe foto.
Ty jo tak to je divne,z prvnich dvou bych řekla biochemicke ale takhle bys měla i ten třeti slaby... možna chybny kus ten druhy,robila jsi je ve stejnou dobu?Držim palce💗
Já si myslím, že to vypadá v pořádku a hodně nadějně 🙂
@nikol125 To nebude biochemko, a neboj, já u třetího těhu měla silný bolesti břicha i zad a mám z toho zdravou holčičku. U biochemka jsem měla na testech jen duchy a bolesti jsem měla až když jsem krvácela.
@l01991 Vzdyt to nahore pisu, ptala jsem se prave na to kdo jake mel testy pri biochemku ze ja jsem mela v kvetnu a test byl takovy jakou jsem tam pridala fotku, asi jste to nedocetla cele.. Digi jsem si prave delala v tom kvetnu a byl 1-2 a stejne to odeslo, takze jsem rikala ze ted uz testy za 200 kupovat nebudu, kord kdyz je carka hezka je jasne ze tehotna jsem, jen otazka aby to zase neskoncilo stejne protoze biochemko jsem mela nekolikrat ale vzdy to byly fakt duchove ten v tom kvetnu byl muj nejsilnejsi test pri biochemku, tak ted jsem myslela ze uz je to za mnou ze je tak trochu “vyhrano” ale nejsem si najednou jista🙄
Ms mela byt vcera..
Dekuju holky za uklidneni❤️ Snad to tak bude tedy vse ok😊
Ten test z května uz neřeš. máš teď hezkou čárku.
Ja mela biochemické a čárka jeden byla, druhý den nebyla.
Byla jsem nakonec rano u dr, docela dost me chvilema boli to bricho a od utery ma pak 14 dni dovolenou, nevidela vubec nic.. vzali mi krev takze si pak odpo mam zavolat na vysledky, ale tvrdila mi pokud carka neni stejne silna jak kontrolni je to neplatny pry tak ty testy kolem ms vychazi🙃 no hadat sem se s ni nechtela.. pozitivni urcite je ted otazka jak to dopadne
@nikol125... krása, moc gratuluju 😍. Ano, tahle hodnota je už dobrá. Věřím, že všechno bude v pořádku 😍
@nikol125 já u biochemického takhle silnou čárku ani neměla
Já bych zbytečně netestovala, u prvního těhotenství jsem si taky udělala asi po pěti dnech kontrolní test a čárka snad slabší než u potvrzovacího... akorát jsem byla nervózní a ve stresu (zbytečně). A naopak u zamlklého těhotenství jsem byla krásně pozitivní i 14 dní po revizi...
Holky děkuju, už je vše ok😃🥰 včera jsem byla u dr a už tam bylo něco málo vidět 😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ted jsem si udelala jeste z dm, jelikoz mamatesty jsem sehnat nemohla takze stejne nepoznam jestli sili nebo ne jelikoz je kazdy od jine znacky 😏 jinak je to carka pekna..