Může těhu test být nepravdivý?

1306
21. srp 2015

Ahoj holky, zitra nebo v nedeli bych to mela dostat, dnes jsem si delala Benu test, ktery tvrdi, ze rozpozna tehotenstvi uz 4 dny pred a bohuzel jen jedna carka, ale prsa me boli uz 8 den, coz me nikdy nebolely a v podbrisku me boli uz 2 den, jak kdybych to mela dostat, coz predtim bylo vzdy tak, ze kdyz me bolelo bricho, hned druhy den jsem to dostala...Snazime se od dubna..

jasminecek
21. srp 2015

Tak bud tehotna nejsi nebo delas test brzo.

zo_ja
21. srp 2015

Ovulace mohla být později než myslíš.... Někdo má testy negativní, i když je těhotnej dost dlouho... hormony Ti můžou jít nahoru trochu později... Co se příznaků týče, pokud těhotná být chceš, tak třeba moje tělo umí simulovat snad všechny, i když těhotná nejsem... a už jsem měla i nějaké zkušenosti... takže tomu se nedá úplně věřit, psychika je mocná. Vyčkej, zopakuj test, dělej ho z ranní moči, zkus jinej...
Trpělivost a dobré výsledky! 😉

jamia
21. srp 2015

@1306 Ty 4 dny před jsou spíš takový marketingový kec, vždycky je lepší počkat na vynechanou menstruaci. Příznaky by seděly, ale je brzo. Držím palce 😉

1306
autor
21. srp 2015

Holky jste hodny 🙂 Hned mi je o trochu lip, tak uvidime 🙂

zlatkavlk
21. srp 2015

Jj holky mají pravdu, dřív než po zmeškání MS bych netestovala, i když testy slibují nemožné... já jsem měla třeba 5.den po meškání MS "jen" celkem slabýho ducha na TT... záleží kdy proběhne ta ovulace no... každopádně držím palce 😉

1306
autor
21. srp 2015

Takze to hlavne zalezi na te ovulaci, kdy probehne? Ja tohle absolutne jeste neprocitala, takze v tomhle jsem takovy neznalek 😔 S pritelem spolu spime da se rict obden, takze ani zadne ovulacni testy nechci zatim resit, tak pokud mi to nekdo s tou ovulaci vysvetli, budu moc rada 🙂

siima12
21. srp 2015

Ahoj, taky se přidám mám už týden spoždění. Dělala jsem si test v den očekávané MS. 15.7 byla poslední MS. Test jsem si dělala 15.8 a jen jedna čárka. Pak jsem to zkusila 17.8 zase nic. A dneska jsem zase testovala a opět zklamání :( v úterý jdu na gyndu, tak uvidíme.

koncita
21. srp 2015

@1306 běžně se počítá s tím, že žena má ovulaci v polovině cyklu, což je v ideálním případě cca 14.den od začátku cyklu, tedy menstruace. Pokud se tedy testuješ v den vynechání menses, tak se jakoby počítá s tím, že už uběhlo 14 dní (od ovulace) a to je dost času na uhnízdění oplodněného vajíčka a produkci hcg - takže ti vyjde pozitivní test.
Když je ale ovulace třeba až 20.den cyklu (klidně se to může stát) a cyklus máš klasicky po 28 dnech, tak v den vynechání je to teprve 8dnů od ovulace a to ještě není vajíčko zdaleka uhnízděné, a proto se ještě nevylučuje hcg....takže logicky ti test pozitivní může vyjít až třeba po týdnu vynechání menses.....
Je to trochu srozumitelný? 🙂

1306
autor
21. srp 2015

Uz tomu rozumim 🙂 Děkuju 🙂

1306
autor
24. srp 2015

Tak jsem to bohuzel dostala ☹ Ach jo..Takove priznaky jsem nikdy nemela..Tak uz jsem doufala a zase nic ☹

zlatkavlk
24. srp 2015

@1306 Chápu, že jsi smutná, ale hlavu vzhůru, jestli se snažíte teprve od dubna, nic to neznamená... za sebe doporučuju zkusit se na to "těhotnění" neupínat (vím, lehko se to řekne a hůř dělá - znám to, na těhotenství jsme čekali tři roky....) a snažit se prostě bejt v klídku a pohodě, za sebe tvrdím, že minimálně 50% je v hlavě a psychice... držím palce ať se daří 😉

1306
autor
24. srp 2015

Děkuju za podporu..Kdyby na to ,,nemyslet na to,, aspon existoval nejaky prasek, hned by se vsem asi darilo lip..I kdyz se snazim byt neustale v pohode, nebavim se o tom, nepremyslim o tom, tak presto intuitivnw vim, kdy to mam dostat....A dnes jsem to opravdu poprve poradne obrecela...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru