Hezký den, 19.9. Jsem potratila v 6tt, 1.10. Jsem měla stejně čárky na ovulačním testu a těhotenském testu slabá druhá čárka, tak jsem si říkala že nejspíš zbytkové hcg. Ale byl u toho i ovu hlen tak mě to zmatlo. Každopádně v tom období byl i sex. Teď v pondělí hcg dle krve 13,a test tehu dělaný ve čtvrtek byl již negativní, ovu test taky. Dnes na ovu testu hned dvě stejně čárky a na tehu testu opět duch, znamená to že se blíží ovulace? Může tehu test znacit ovulaci nebo se spíš jedna o nové těhotenství?
@frejaa řekla,bych že na těhotenství je brzo
@katherine177 takže spíš ovulace jo?
@frejaa myslím že spíš ovulace
@katherine177 děkuji za odpověď 🙂
@frejaa Nebo to muže být ještě zbytkové hcg.
@littlebee124 to těžko ve čtvrtek byl ten úplně bílý
Ovulační a těhotenský test sledují úplně jiné hormony. Jinak možné je skoro cokoli. Jsou holky, co menstruují ještě v 5. měsíci a dítě normálně donosí.
Bych se nedivila, kdyby to znamenalo tehotenstvi
@merope To sice ano, ale jde o hormony ze stejné skupiny. Ovulační test prakticky vždy reaguje na hCG, těhotenský na LH většinou ne.
@sudylichozrout Aha, zase jsem moudřejší. Já jen vím, že ovulační často nereaguje na LH resp. že hladiny můžou být tak nízké, že to nezaznamená a že se to děje u vysokého procenta žen (třeba u mě 🙂 takže jsem je pak už nekupovala).
@frejaa vypadá to spise na ovulaci než na těhotenství....test uz by ukazoval více....nebo můžeš mit jeste rozházené hormony. Netestuj a nech to být.
@vendelinka08 jj však zítra jdu na krev tak se uvidí
🤔
@frejaa ten tt je dneska slabší
Dnes ovu test světlejší, takže to byla asi ovulace🤔
@frejaa Buď to byla ovulace nebo zbytek hcg, chceš po tělu po potratu moc brzo aby zase fungovalo, dej tomu čas a nehroť to tolik…. 🙂
@lilian2111 dneska jsem byla na krvi a hcg bylo 3 takže to byla ovulace
Holky tak ovulace až dnes, potvrzena ultrazvukem, a folikuly dva, jeden v levém a jeden v pravém vaječníků🤔
@frejaa tak to je dobrá zpráva....
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@frejaa