Může teď přijít MS, pokud jsem před týdnem otěhotněla?

bergina
8. únor 2014

Zdravím Vás. Mam prosbicku. 2.2. jsem měla ovulaci. Teda podle toho, jak mi vyšly ovulační testiky.. A v rozmezí od 8.-15.2. čekám menstruaci... Tak se chci zeptat, jestli když bych byla po oplodnění, jestli se v tomto rozmezí může menses dostavit. S přítelem jsme se ale před ovu, během ovu a po ovu milovali. Prsa apod mě neboli.. Diky 🙂

parestezie
8. únor 2014

Jestli myslíš jako následující menstruaci, tak už by ses měla obejít bez ní 😉

uztotakbude
8. únor 2014

Můžeš mít klidně menstruaci i první tři měsíce. Jsou i takové ženy a přitom jsou těhotné. Je to zvláštní, ale je to tak a určitě by ti to řekl i gynekolog. Úplně běžné to není, ale stát se to může.

parestezie
8. únor 2014

to je hrozně zajímavé, v čem se v tom případě drží to oplodněné vajíčko, když zaniduje? Když se při menstruaci odlučuje endometrium. To je příroda mocná čarodějka :D Co žena to orginál. Držím palečky <3

elvira
8. únor 2014

Ty nemáš pravidelnou menstruaci? Že očekáváš menstruaci v rozmezí týdne?
Myslím, že pokud jsi těhotná, tak menstruace dorazí, občas se stane, že menstruuje i těhotná, ale není to nijak časté.
Pokud bys jenom špinila, tak by šance byla.
Obecně šance na otěhotnění je, když jste si to "posichrovali" před ovulací i při ní, ale neupínala bych se k tomu... 😉

bergina
autor
8. únor 2014

V prosinci jsem totiž měla menstruaci 15.12., v lednu 8.1. A teď čekám.. Jinak jsem ji vždycky měla 15.-16. v měsíci.. Tak já brala antikoncepci předtím 5 let, pak asi tři měsíce nic a pak dva mesice.. No a od ledna už jí neberu, protože chceme miminko.. Každopádně pokud mám před menses, bolí mě prsa apod, teď ale nic. Jinak moc díky všem.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru