Ahoj, prosím poraďte, dnes jsem byla u dr.posledni ms 1.10.-5.10., 21.10.uvulace. testy pozitivní, ale na utz nic nešlo videt, nejaka pidi mala cerna tecka a pry mam delohu zklonenou dozadu a nějakou tekutinu... ma s tím někdo zkušenost? Mám přijít za týden a docela se bojim ;( testy pekne sílily...
Kdyby bylo mimodelozne, silila by carka?
S tim zkusenost bohuzel nemam , ale myslim ze jestli videl pidi midi tecicku v deloze ze to bude o.k. jen vazne uplnej zacatrk zacatku a kdyby bylo mimodelozne ze tam nevidi nic..... vic asi neporadim
@karolinasvetla111 četla jsem, že pravděpodobně ne, že nesílí.. ale není to vyloučeno.. neboj, bude to v pořádku, ty začátky jsou ale šílený ☹
@karolinasvetla111 při zakloněné děloze je možnost, že hned není zárodek vidět, ale pokud lékař tečku viděl.. a mohla být ovulace dýl, na ultrazvuku je zárodek vidět při 1000 jednotkách hcg, vydrž 🙂
@babovka_babovicka nesílí při biochemickém, jinak sílí normálně, ale při mimoděložním je prvním příznakem vysoká hladina hcg.
Tak snad se pristi pondeli ukaze ;) a co ta tekutina? Dr.rikal ze kdybych mela krece v brise ze mam hned prijit anebo do nemocnice a rict ze tam byla tekutina o velikosti svestky... ale ze klidne mohla byt cysta a prasknout a z toho ta tekutina...
Ovu jsem mela 20.-21.10. A posledni ms 1.5.10
@karolinasvetla111 ahoj, mne az do 5tt nebolo vidno nic oktem vysokej sliznice a mala som volnu tekutinu pred aj za delohou (taky mam zaklonenu a hned po zisteni dvoch II , sa mi zacala otacat, bolelo to poriadne :O )
@karolinasvetla111 oprava, az v 6tt sa zjavilo embryo, tyzden predtym len naznak dutinky
@vladienka děkuju za odpověď, doufám, že v pondělí už půjde vidět, ja tam včera měla jen malinkatou černou tecicku ze ani dr nevěděl zda muže potvrdit těhotenství
@karolinasvetla111 drzim palce, daj vediet 🙂 ja myslim ze to bude v poriadku ked tam nasiel aspon bodku,
@nikinnna tak nejak jsem to taky mela , ale fotku nemam, nebylo co fotit 🙂
@karolinasvetla111 já ležela týden v nemocnici kvůli podezření na mimoděložní. Když se ten puntík ukázal, tak jsem potřebovala hmatatelný důkaz, že se mi to nezdálo 🙂
@nikinnna a v kolikatem tydnu jsi byla na utz kde byl jen puntik? 🙂
@karolinasvetla111 podle menstruace to měl být 6tt, ale byl to jen 4tt. Později jsem ovulovala 🙂
@karolinasvetla111 další fotka je dělána jen o 5 dní později 🙂
@nikinnna tak to je krásné 🙂 snad to tak bude i u me
@karolinasvetla111 určitě bude 🙂
@vladienka prosim te, kdyz se ti ta deloha otacela kde te to bolelo? A cemu bys tu bolest prirovnala? Dnes me trochu boli brisko :(
Bolelo ma to hodne dole, stydka kost a napojenie na slabiny. Ide o to ze deloha je nejakymi uponmi napojena na okolie a taha to. Mozes to pocitovat aj ako tlak, ja som myslela ze mi odpadne pipka s prepacenim :D
V 5+3 jsem měla jen 5mm dutinku, v 6+3 už miminko se srdíčkem
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Je to tam 🙂 bude mimi a gratuluji