9 dpo - pozitivní krev HCG ?
8 dpo - nevolnosti (zvracení po ránu 2x), hned po probuzení opět velká únava (i po celý den), bolest kolem pupiku vystřelující až dolů, teplota 37,4 (každý den vyšší ale to nemusí nic znamenat)
Možná, že nejsem přesně 9 dpo, počítala sem to dle kalendáře (ms byla od 12-16.12)
Samozřejmě v krvi ještě nemusí být nic ale teď sem četla v knize, že nevolnost (zvracení) je až po té, kdy tělo produkuje HCG) omlouvám se, jestli to píšu nějak zle ale nejsem v tom odborník.
Takže mám to jít zkusit, ty krevní testy ?
Děkuji 😅😅
Hcg v krvi být může, ale nemusí to vůbec nic znamenat. Případné těhotenství může odejít s menstruací. Proto je lepší s testováním počkat až na vynechání ms.
Jsou to zbytečně vyhozené peníze za ty krevní testy, stačí počkat pár dní a už se to ukáže na jakémkoliv obyčejném těhotenském testu.
A kdy to máš dostat? Udelej test kdyz ms nepřijde. Na krev bych nechodila, je to zbytečné
tak jsem byla u p.dr. na ultrazvukuuu nešlo ještě nic vidět , vzala krev volala jsem druhý den na výsledky tak podle krve těhotná jsem , v pondělí mám jít znova na ultrazvuk , mám obavy aby to bylo vše v pořádku , nevím jestli jsem šla dost brzo aby šlo něco vidět na ultrazvuku a nebo je nějaký problém , někdo nějakou zkušenost ? Podle kalkulačky bych měla být 4tt , mám docela strach
@vaalllllllli8i ve 4.tt je téměř nemožné vidět těhotenství na utz a myslím, že ho možná ještě neuvidí ani v pondělí
@vaalllllllli8i A co by jste chtela, aby slo ve 4tt na utz videt? 🙂
Divim se, ze vas doktor vubec objednal takhle brzo.
To vůbec nevím proč mě objednaly tak brzo , akorát teď mám zbytečně obavy , mám dvě holčičky a u nich jsem byla objednána až na 7tt
@vaalllllllli8i Tak se hodte do klidu 🙂 srdicko byva az tak v 7tt, ne-li v 8tt. Takze je velka pravdepodobnost, ze nic neuvidi ani v pondeli.
Zbytecne jste se tam objednavala takhle brzy a zbytecne se nervujete.
@vaalllllllli8i řešila si to zbytečně brzy. Na gynekologii si mela volat až treba týden po vynechání a ne se hnat 9dpo na hcg. V pondělí taky nejspíš nic neuvidí
@vaalllllllli8i můj dr objednává poprvé na nejaky 8. tt, na krvi jsem nikdy nebyla. Pokud není nějaký důvod víc sledovat (mimodelozni, potraty..), je dřívější návštěva dost zbytečná. Ok do té první návštěvy jsem vždy byla trochu nervózní, ale stejně může se stát cokoliv a ani 10 kontrol u dr tomu nemusí zabránit. Snažte se být v klidu a vše snad bude v pořádku. Stresem vůbec ničemu nepomůžete
@lachtanice86 já jen volala že nedošla Ms a že testy jsou pozitivní jestli můžu přijít tak za 14 dní a pani Dr řekla.hned příští týden na ultrazvuk takže já jsem to.nejak brala tak jak řekla p.dr
@tynka9 děkuji , to máte Pravdu stresem ničemu nepomůžu , tak uvidíme v pondělí
@vaalllllllli8i připravila bych se na to, že v pondělí stejne nic neuvidí 😉 a i žák muže být vše v naprostém pořádku.
@ema90 ja to nějak neovlivnila já jen volala že nedošla Ms a testy pozitivní jestli můžu za 14dni přijít paní dr řekla hned další týden tak jsem šla , no uvidíme v pondělí , ale děkuji vám 🙂
@vaalllllllli8i Tak hodne stesti 🙂👍🏼
@tynka9 děkuji vám moc
@vaalllllllli8i a kolik dnů po zpozdeni ms si volala?
Hlavně v klidu počkat. Já měla i deset dní po vynechání ms test negativní, šla jsem na krev a hCG velmi nízké. Podezírali mě z neprosperujícího nebo mimoděložního těhotenství, na utz také nic. A to nic teď spí v postýlce.
@lachtanice86 5 dní , a to u mě není , vždy mám Ms pravidelně nikdy žádné zpoždění , no uvidíme v pondělí snad to bude Ok.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Hcg v krvi určitě být může, 9.den po ovulaci bývá někdy pozitivní i test z moči.