Může mateří kašička ovlivnit výši HCG i teplotu?

naomii
19. črc 2009

Dobrý den, je mi 33 let a a pár měsíců se snažíme od druhé mimi. MS je pravidelná. Ovulace poznám teplotně a bolestí vaječníků uprostřed cyklu. Tento měsíc jsem si nasadila cca 20 den cyklu (7dní po ovu) mateří kašičku, kterou beru stále. 18.7.09 měla přijít MS, ale NIC a bazál.tep. je 37°C. Dělala jsem si těhot. tes a byla tam do 3 min slabá druhá čárka. Dnes byla slabší než včera. Pobolívá mě v podbřišku, jinak žádné jiné příznaky nemám. Je možné, že by mateří kašička všechno takto ovlivnila: výši HCG, teplotu, ale těhu nejsem??? Znamená to nějaký problém? Nebo jsem opravdu těhotná???? Po víkendu jistě zajdu k doktorovi, chtěla jsem jen váš názor na věc. Děkuji za brzkou odpověď.

misicka455
19. črc 2009

Myslím, že na toto mateří kašiška nemá vliv. Já jedla Sarapis tam je taky obsazena a niky mi falešný test neukázala.
Buď si normálně těhu byla , ale neudželo se a s naslednou ms odejde, někdo to ani nezjistí když netestuje a nebo pořád jsi těhu . Taky zaleží na čase kdy jsi si test dělala a na značce testu 😉 Počkala bych jak se to vyvrbí 😉

naomii
autor
19. črc 2009

Díky, taky si to myslím, ale nějak se mi nechce věřit, že se to povedlo. 🙂
Ty příznaky mě odrazují od těhu. u prvního jsem měla bolavá prsa už cca 3 dny po ovu. (s pomocí Clostilbegyt a Utrogestan)
A teď nic. (bez pomoci, žádné příznanyk.) Tak nevím nevím.
Uvidím zítra, udělám další TT a zaskočím k dr.

misicka455
19. črc 2009

Ok. Tak držím palečky a dej pak vědět 😉

naomii
autor
22. črc 2009

Tak jsem byla v pondělí u doktora a dle krve jsem těhu, ale prej je to nízké. ☹ Tak teď mám strach co z toho bude. Dneska jsem si dělala opět TT a přišlo mi, že to naběhlo rychleji, že by to rostlo.
V pátek jdu na spodní UTZ. Jsem v v 5tt, tak tam snad něco uvidí. V sobotu odjíždím na dovču, tak doufám, že budu něco vědět, a v klidu si jí užiju.
Jsem od pondělka na nervy, nemůžu spát, mám strach co mi v pátek řekne. Bojím se, že to je mimoděložní nebo zamlklé.
Vím, že mám být v klidu, být optimistická, ale nějak se do toho nemůžu dostat. ☹
písnu, co a jak

naomii
autor
24. črc 2009

ahojky, tak jsem zjistila, že v pondělí byla výše HCG 807 jednotek (prej nízké, 4tt+2), dnes dle krve 5754 jednotek (4tt+6). Takže mi to pěkně poskočilo za pár dní, i TT ve čtvrtek naběhl rychleji ( do 30 vteřin //), takže spokojenost na obou stranách. JSEM TĚHU!!!
Mimísek na svém místě v děloze, díky bohu. Takže se zatím vše vyvíjí jak má. 🙂
Tak my držte palečky, ať vše dobře dopadne. čauky

boobinka
24. črc 2009

naomii, drzime palecky at vse dopadne v poradku a muzes si uzivat tehulkovani 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru