Může kvasinková infekce způsobit pozitivní těhotenský test?

misa1235
30. kvě 2018

Chci se zeptat dnes sem zjistila že mam výtok někdy hustý někdy jak vodá a v tom hustým bilím sou bílé hrudky myslím si že to sou kvasinky :/ mohl by mi z kvasinek vyjít tehotensky test z moči 5x za sebou pozitivně ? :/

letadylkokane
30. kvě 2018

@misa1235 urcite ne. Jsi tehotna. Kvasinky zalec, mne pomohl Macmiror, ten se smi i v tehotenstvi, jen je na predpis.

leniczka23
30. kvě 2018

@misa1235 ne nemohl

vendelinka08
30. kvě 2018

Kvasinky se v tehu objevuji dost casto...urcite zajdi na gyndu at ti neco daji...na tehu test reaguje pouze tehotenstvi😀

misa1235
autor
30. kvě 2018

Objevuje se to částo v těhotenství je to teda normální u těhotenství jinak děkuji :D nejsem v tomhle moc zkušená :D

cuuza
30. kvě 2018

Boraxove globule jsou nejlepší... Jinak gratuluji

dupys87
31. kvě 2018

@misa1235 normalni to neni 🙂

priefi
31. kvě 2018

@letadylkokane tohle se prece muze az od 2.trimestru, v 1.trimestru to zaden gyn.nedoporucuje.

priefi
31. kvě 2018

@misa1235 je vytok svedivi? Pokud neni, nemusi se jednat o kvasinky. Kazdopadne zacninhobat probiotika. Nez si neco zavedes, konzultuj s lekarem, ne vse se muze v 1.trimestru.

maritina
31. kvě 2018

Ano,jsi tehotna a navic mas infekci,proto ten vytok.Zajdi k dr.

letadylkokane
31. kvě 2018

@priefi brala jsem to v prvnim trimestru a uplne bez problemu. Napsala mi to moje gynekolozka 🙂

misa1235
autor
31. kvě 2018

@priefi není vůbec me nic nesvědí jen když se utřu tak tam sou bili hrudky všimla sem si toho včera a napadlo me jestli to nemůže být tohle pravé no :/

misa1235
autor
31. kvě 2018

Jsem objednána na pindělek tam mu to hned řeknu díky moc 😘

robin92
31. kvě 2018

@misa1235 myslim ze jsi tehotna 🙂, zajdi si k lekazi, at ti na ty kvasinky neco doporuci nebo predepise co by jsi mohla 🙂.

kamca789999
22. dub 2022

Ahoj, bohuzel nemam zkusenosti s kvasinkovou infekci ale mam ji velmi casto a muzou kvasinky ovlivnit nejak tehotensky test? Protoze si chci udelat th. Test ale nevim jestli mi to kvasinky neovlivni tak jestli nemam radci cekat az budu v poradku.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru