Chci se zeptat dnes sem zjistila že mam výtok někdy hustý někdy jak vodá a v tom hustým bilím sou bílé hrudky myslím si že to sou kvasinky :/ mohl by mi z kvasinek vyjít tehotensky test z moči 5x za sebou pozitivně ? :/
@misa1235 ne nemohl
Kvasinky se v tehu objevuji dost casto...urcite zajdi na gyndu at ti neco daji...na tehu test reaguje pouze tehotenstvi😀
Objevuje se to částo v těhotenství je to teda normální u těhotenství jinak děkuji :D nejsem v tomhle moc zkušená :D
Boraxove globule jsou nejlepší... Jinak gratuluji
@letadylkokane tohle se prece muze az od 2.trimestru, v 1.trimestru to zaden gyn.nedoporucuje.
Ano,jsi tehotna a navic mas infekci,proto ten vytok.Zajdi k dr.
@priefi brala jsem to v prvnim trimestru a uplne bez problemu. Napsala mi to moje gynekolozka 🙂
Jsem objednána na pindělek tam mu to hned řeknu díky moc 😘
Ahoj, bohuzel nemam zkusenosti s kvasinkovou infekci ale mam ji velmi casto a muzou kvasinky ovlivnit nejak tehotensky test? Protoze si chci udelat th. Test ale nevim jestli mi to kvasinky neovlivni tak jestli nemam radci cekat az budu v poradku.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@misa1235 urcite ne. Jsi tehotna. Kvasinky zalec, mne pomohl Macmiror, ten se smi i v tehotenstvi, jen je na predpis.