Holky,chtěla bych se zeptat, mám 2 dny před MS,ale objevilo se mě něco co normálně nemám. MS mám pravidelnou, nebolestivou,někdy mě akorát pár dnů předtím pobolivaji prsa. Od včerejška mám hustý, bílý, kremovitý výtok, docela hodně,prsa mě bolí od včerejška a jsem taková bez nálady a hodně unavená. Může jít o uhnízďování nebo Pms? Nikdy jsem s tím nesetkala tak jsem trochu nervózní :/ Děkuji za odpovědi 🙂
Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat zda máte některá zkušenosti s bolestí podbřišku (jako při MS jen mi přijdou silnější)týden před MS,k tomu citlivá prsa, krémový hlen na děložním čípku, který je dole a tvrdý?je to známka uhnizdovaní vajíčka nebo si to vše jen vsugerovavam ? Ale ty bolesti jsou fakt děs,večer jsem kvůli tomu nemohla spát.😔
No já si hlavně myslím že domácí laické vyšetřování čípku není moc dobrý nápad. To může nadělat více škody než užitku. Já bych ještě počkala a udělala test. Mně jeden vyšel 4 dny před MS.
No já čípek normálně samonevyšetřuji . Ted to bylo jednorázové. Na test je ještě brzy,tak uvidím co z toho bude. Snad už se po roce zadaří😇. Ikdyz mám pocit že je to jen hooodně silné PMS😔
Já mám vyzkoušené ze jakmile před MS nezačnu špinit, naopak se zesílí bílý hutný výtok a k tomu mě sem tam pichne v podbrisku tak to vyšlo 🙂 tak budu držet palce 🙏
Dekuji 🙂. No já to zase tak moc vypozorovaný nemám. Já nikdy před MS nešpinim,hned začnu krvácet. No tak uvidím, ještě mám týden čas,a buď to přijde nebo ne...
@markyzzaa no já jsem zvědavá, já na výtoky netrpím,tak je to jedna věc která mě právě nedá spát 😀 každopádně mě asi nic jiného nezbývá než počkat a testik si udělat..
@moncach taky nešpiním a začnu hned krvácet, ani žádný příznaky MS,a teď tohle,tak právě zjistuju jestli to někdo nemá podobný :-/
@monyscerna no já normálně mívám bolesti pár dní před MS,tak 3 dny před,ale jen lehké pobolivani. Ale tohle je extrém už,nevím si mám ani sednout. A to mám týden do MS
@moncach já to třeba mám jen lehké pobolivani v den MS.. Tak držím palečky ať to čekání stojí zato 😉
To čekání je to nejhorší😕...dnes už jsem zatím bez bolestí. Jsem z toho už zmatená😨
Jak dlouho máte do MS?
Já 8 dní. Je to nekonečné čekání jako každý měsíc...
Ahoj holky, já mám dneska dostat MS a taky mám bílý výtok, no uvidíme, jestli přijde 🙂 Budu Vám držet pěsti 🙂
Tak pokud máte u vás Benu lékárnu (dá se objednat i on-line) tak doporučuji jejich časný test. Dá se udělat 4 dny před MS a kdykoliv během dne. Mně ukázal jasnou čárku 3 dny před MS , ostatní testy nic, až teprve po vynechání. https://www.benu.cz/livsane-casny-tehotensky-te...
@markyzzaa 7 dní 😒
@markyzzaa děkuji,objednám a počkám do pátku
Holky chci se zeptat, používáte některá nějaké doplňky stravy na podporu ovulace nebo tak?
Ahojky holky,dotaz teď spíše už pro těhulky. Měli jste jako příznak šílenou zimnici i při teplotě,třeba dom, přes 20°C, pár dní před MS?
Ahoj holky,tak me uz mens 3.den meska,dneska jsem koupila test,ale meli jen gs mamatest,mate nektera zkusenost,ze dava falesnou pozitivitu? Nekde jsem to tady cetla,jinak vcera vever me pobolivalo bricho a dnesk odpoledne chvilku taky,ale tak nejak jinak.. no uvidime🙂
@moncach ja jinak piju jen kontryhelovy caj a zacala jsem chodit na jogu,tak treba to nejak pomuze 🙂
@moncach me doktorka rikala,ze ty ovu testy jsou takovy naprd,ze pokud chci,tak mam 12.den cyklu prijit za ni a ze ona mi udela utz,jestli se chysta,ale ze ty testy jsou hodne nepresny,tak jsem si zatim ani testik nekupovala.. no tak uvidime,pokud se ted nezadarilo,tak zkusim ovu test a potom kdyztak pujdu i za ni 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
No já když jsem měla bílý výtok místo špinění před MS tak jsem byla vždy těhotná 🙂