Ahoj holky chtela jsem se zeptat jestli mohou byt falesne pozitivni testy se hodne silnou druhou carkou nebo jestli se muzeme s manzele skutecne tesit. V pripade ze ano tak kdy uz je na ultrazvuku neco videt? Jsem tu nova tak jeste nevim jak to tu chodi. Za vsechny rady dekuju
Presne tak, tohle nevypadá falesne pozitivní. Stejně vypadal ten můj 😉 Myslim ze se můžete těšit!
Jasne pozitivni dalnice. Gratuluji 🙂
Gratuluji, je to jasne . Falesne pozitivni nebyvaji, kdyz je naznak a nesili muze byt mimodelozni coz vim z vlastni zkusenost . Ale takto pozitivni jsem mela pak s Lukynem . Jeste jednou gratuluji.
@jannetka92 Já myslím že je to nefalešný . Když tak si za dva dny udělej další.
Na UTZ půjde něco vidět tak v 6 tt takže od teď cca ta 14 dni. To by mohlo byt i srdicko ale nemusí. U starsi dcery bylo srdicko až v 9tt a u te mladší právě v 6 tt. Je to individuální ale čim dřív tam půjdeš tim méně bude vidět. U nás objednávají vzdy až na 6-7tt
Jinak gratuluji a držím palce ať je ve ok 👍
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tohle urcite neni falesne pozitivni test 🙂 v pripade nejistoty si dojit na krev,na utz by bylo neco videt cca tyden az dva po vynechane ms. Ja byla az vice nez trech tydnech a bylo videt hezky srdicko