Ahoj holky vím že už tu takový dotaz určitě byl. Ale snažíme se miminko jsem 5dni po ovulaci. Dnes jsem byla na ráno na záchodě a měla jsem takovy nahnědlí výtok s troškou krve. Myslíte že 5dni po Ovulaci by to mohlo být už zahnizdeni? Nikdy jsem to neměla nebo spíš nepostrehla. 🤔
@gruyerre určitě proběhla v úterý protože me hrozně bolelo v podbřišku. Právě mo to taky přijde brzo. Proto jsem z toho zmatená 🤔
@vladuska29 Mohlo jít o uhnízdění, ale TT bývá pozitivní nejdříve až 10 dní po ovulaci, takže nyní je na závěry brzy. Hodně zdaru 🙂
@hermij dekuji. Jj to vím že na tt je ještě brzo😁
A nemohlas mit zppzdenou ovulaci? Ovulcni krvaceni
@barulina nn to určitě ne
Hnízdění nebo hormonální nerovnováha...
Děkuji všem za reakce. Včera jsem dělala test z odpoledni moči a byl tam vidět hodně slabí stín i přítel ho vidět takže to asi opravdu bylo uhnizdění. Tak doufám že bude sílit 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@vladuska29 Ahoj a ty víš na den jistě, kdy byla ovulace? Nemohla být trochu dřív, aspoň o den dva? 5.den mi přijde docela brzo...to se teprv dostalo do dělohy. Držím palce, ať je to ono a ať brzy zjistíš, že jsi těhotná 🙂