Ahoj, dnes jsem asi 11/12 DPO (ovulace zjišťována jen ovulačním testem). Test podle mě hezky sílí každý den, každopádně dnes se objevilo špinění - hodně slabé. Otázka je jestli může jít o biochemické těhotenství i když testy sílí? Případně je špinění v tomto období normální? Děkuji 🙂
Ale jinak dle foto test krasne sili, vypada to zatim dobre
@sima_k může to být obojí...já sem zažila krásně sílící test a pak najednou po wc špineni..zrovna jsme odjížděli na oslavu...vyděsilo mě to,ale říkala jsem si že to stejně neovlivním a raději když to nedopadne hned na začátku než potom později...za 2dny špineni usmálo a dnes tu zrovna kojím 10 měsíčního syna. To špinění bylo uhnizďování mimča
@sima_k Já bych se bála mimoděložního...
@radkazenklava nemůže to byt uhnizdovani, pokud už mate pozitivni test 🙂
@klokanka31 myslíte, že se může projevit jen jednorázovým minimálním zašpiněním? To asi zatím nemá smysl nijak řešit, že? Až po termínu ms (pokud už nedorazí) budu volat doktorce o termín na kontrolu a upozorním na to…řešit dřív asi až v případě, že by se třeba přidaly bolesti..
Děkuju všem za odpovědi. Dnes byl test opět o něco silnejší..ale pro jistotu mě porazila nějaká viróza. Tak kdo ví jak to všechno bude :(
@sima_k Nevím, já u mimoděložního špinila dlouhodobě...
@klokanka31 a jestli se můžu zeptat-kdy vás to trklo, že může jít o mimoděložní a začala to řešit?
@sima_k Měla jsem tušení že něco asi nebude ok, doktorka mi nasadila duphaston před svou dovolenou, při braní duphastonu špinění přestalo na několik dní, pak jsem zase špinila ale jen při vyšší fyzické aktivitě. A když doktorka měla po dovolené, šla jsem na kontrolu, to jsem byla někde 7-8tt, a už to viděla ve vejcovodu tak fofrem špitál...kromě špinění jsem ale neměla žádné příznaky,nic...
@klokanka31 tak to je mi líto…já špinění zažila v obou těhotenství - v úspěšném i v zamlklém. To fakt nejde dopředu odhadnout kdy je to ok a kdy ne…
To nejde odhadnout, zalezi zda uz bylo ZT, nebo je to prvni tehotenstvi.
Muze to byt praskla zilka, je vse natekle, hematom, mimodelozni, cokoli. Nebo jen bezvyznamne spineni. Zalezi zda mate bolesti, tlaky, pockala bych zda prijde ms. Pokud ne, tak se objednejte k dr co nejdrive, kdyz uvidi zl.vacek, tak vam da gynprodyl nebo neco na ten zpusob. Mam za seboz nekolik ZT, Biochemek. Cca 8x, takze chapu ze se bojite. Hlavne se nestresovat. Bud ms dorazi silnejsi, zpozdnena a nebo nedorazi a spinineni bylo bezduvodne.
Pokud MS dorazi a silnejsi, budte rada ze to odejde samo a nemusite na revizi
Ale vas test sili, nemyslim si ze to bude neco spatneho. Kdyby to bylo mimodelozni, tak HCG stoupa rychleji a test byl mnohem silnejsi.
Jaky byl test dnes. Nebo cca v den ms.
Tehotna jsi spineni je ok. Vubec si nedelej starosti.
@hanaalb těhotenství první ok, druhé zt, biochemko jsem mezitím zažila také, ale to byly na testech hodně slabé čárky a nesílily. Břicho lehce pobolívá občas, píchá na levé straně, ale to jsem taky zažila v začátcích obou těhotenství. Termín ms dnes nebo zítra a test ze dneška poslední na fotce…podle mě sílí tak akorát. Tak uvidím no
@sima_k hele klid já u prvního syna brala atb. a těhotenství bylo v pořádku.Miminko s tebou zatím není propojené takže mu to neublíží
Díky, holky 😊 tak snad už tentokrát bude vše ok
@sima_k Ahojky jak jsi dopadla 🙂
Je tam krásná dálnice, špinění je celkem časté - děloha se prokrvuje a občas praskne nějaká žilka. Pokud to není vyloženě čerstvá krev (a pokud jí není hodně), buď úplně v klidu a věř miminku. 🙂
@milacek210 ahoj, minuly vikend jsem byla na pohotovosti kvuli spineni, ale vse ok. Pak hned v pondeli prvni kontrola u moji gyn v 6+1, srdecni akce byla, velikostne odpovida presne 😊 tak jen zobu utrogestan a odpocitavam dny do dalsi kontroly
@sima_k Moc gratuluju 🍀
@sima_k moc gratuluji ❤️👏👏 klidně i nápis do zpráv můžeme pokecat pokud mas zájem 🙂
Moc děkuju 😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Muze to byt biochemko, ale i uspesne tehu. Biochemko taky muze test silit, ale pak se proste zastavi a zas hcg klesa. U nekoho je to treba na hodnote 20hcg (duch na testu), u jine to dojede klidne na 200....
Ja mela 2 biochemka - u jednoho prave hodnotu jen 20, u druheho kolem stovky a to uz byla pekna carka na testu, clovek se radoval a pak to klesalo