Holky, nikdy jsem nedávala takhle testy, ale tentokrát si nejsem jistá. První byl udělaný už před termínem MS, poslední dnes, což je 8dní od termínu MS.
Zdá se mi slabá, máte někdo zkušenost? Zítra chci zkusím digital, ale nedalo mi to, víc hlav, víc ví, však to znáte. Díky.
Obávám se, že tohle nedopadne
@eilika určite by som to riešila, aby to nedajbože nebolo mimomaternicove
@katezina11 myslíte tou kontrolu?Mimoděložní má řadu příznaků, ale nemám z nich žádný, tak myslím, že to snad ne ..
Tohle asi nebude prosperujici. Mimodelozko muze byt i bez priznaku, nez praskne vejcovod
@misha31 @eilika tiez som nemala v marci žiadne príznaky, iba testy silneli veľmi veľmi pomaly kvôli pomaly rastúcemu hcg a mali podozrenie na mimomaternicove. Bola som týždeň hospitalizovaná na pozorovanie kvôli tomu. Takze áno, mimomaternicove moze mat príznaky, ale aj nemusí mat. Určite by som to nepodcenila 🙏
@katezina11 děkuji za zprávu, určitě bych to nepodceňovala,.. ale vzpomněli jsme si, že jsme před lety kupovali dopler, zkusili ho a tluče srdíčko, tak se objednám na kontrolu 🙂
@eilika tak uvidis teda, držím palce! 🙂
@katezina11 děkuju, dám vědět 🙂
5+5 urcite nebudete slyset domacim dopleren srdicko embria, to jste nejspis slysela svoje
@katezina11 tak digital ClearBlue ráno ukázal + 2-3, což by dle popisu pasovalo, ale ty papírové světlé, tak snad kontrola prozradí víc ..
@eilika Ja se omlouvam a opravdu chápu , ale 5+5 sotva zacina tlouct srdicko, i doktor ma problem to vubec v tomto tydnu zachytit na utz natoz tak domacim doplerem. Je mi líto, ale neslo o tlukot srdicka miminka, nybrz vas. Opravdu tohle neni mozne.
Pokud chces videt na testu dalnice, kup si jiny test. Treba. Dr max papírkovy. Ja tyhle ruzove NIKDY nemela silnejsi nez mas ty. Mam pocit, ze maji proste mene barviva a nikdy se nevybavuje vic. A hlavne ...ZADNY STRES! Tim si ublizujes opravdu citelne!
@klpoiu děkuji za komentář s vlastní zkušeností, zkusím jiný test. Poslouchali jsme právě i mé srdce a to tempo mého bylo o dost pomalejší, moje srdce to být nemohlo, takže mohlo to být ještě něco jiného? Já měla právě před lety ZT a farmakologické vyvolání potratu, protože se samo neuvolnilo, tak mě to teď znérvozňuje ..
Ahojky, hele já když jsem si dělala první test tak byla silnější čárka, po týdnu jsem si ho dělala znovu (nemohla jsem tomu uvěřit) a čárka byla o dost slabší. Měla jsem strach, že potratim a volala doktorovi ( muj měl dovolenou a záskok mi řekl, že to není urgentní, prý buď potratim nebo ne🫣) na pohotovosti mě taky nepřijali. Tak jsem se rozhodla čekat. Počkala jsem ještě dva týdny a udělala test znovu a byla čárka nádherné sytá. Teď mám doma 14 měsíční holčičku
@eilika ono mamatest má oveľa viac farbiva, takze ťažko je porovnávať ho s inou značkou testou 🙂 určite skús teraz testovať len touto značkou a uvidis či bude tmavnut 🙏 držím palce
Me se to zda slabe na 5+5 a mamatest. Ale treba byla ovu dele. Ja mela takovy mamatest jeste pred termínem ms, 11 dpo
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@eilika lepší je jít na krev testy nic moc neřeknou