Multibarevná prsa týden před MS. Máte zkušenost?

deenahavlova
4. lis 2019

Ahoj chci se zeptat, patřím mezi snažilky už cca 4 měsíce. Beru i kyselinu listovou na pomoc. Upřímně před minulou ms me trochu bolely prsa. Ale teď už bolí i dotek s tím že se mi zvětšili prsa a mám strašně modrofialová prsa, není mi už pár dní Dobře od žaludku, při sexu mě občas bobolíval podbřišek, teď trpím dost plynatostí, na výtoku jsem nic nezaznamenala, jsem furt unavená a budu čekat na MS než udělám TT. Jen se chci zeptat zda se to nějaké mamince už dělo. Jinak Dekuju všem za odpovědi predem❤️

vitezove
4. lis 2019

modrofialová prsa? Jako celá? To asi není normální... jak máš daleko do ms??? Jako může to být příznak, ale osobně - mít taková prsa - tak se bojím nějakého zánětu.

astyna88
5. lis 2019

To neni vubec dobry. Rychle k lekari.

ariadna12
5. lis 2019

@deenahavlova sla bych ihned na pohotovost nebo ke svemu lekari, gynekolog nebo i praktik. Pokud mas prsa modrofialova a boli a je ti spatne od zaludku, neni to normalni. V tehotenstvi jsem mela bolestive prsy fakt hodne, ale barvu teda nemenily, leda kdyz jsem se jednou bouchla, tak byla klasicka modrina.

hance89
5. lis 2019

Taky mě bolelo prsa i na dotek, ale ta barva se mi také nezdá 🤨

deenahavlova
autor
5. lis 2019

@vitezove @astyna88 @ariadna12 @hance89 ježíši dámy, tak jinak mám na nich vidět žíly. Více jak obvykle, proto se ptám. Ne ze umírám

deenahavlova
autor
5. lis 2019

@vitezove 5 dni do MS, a doktorka mi rekla ze to nic neni (ale upřímně mam nemilou doktorku)

vitezove
5. lis 2019

@deenahavlova nj, ale tak když napíšeš, že máš fialová prsa a když ti jsou trochu víc vidět žíly, tak je to sakra rozdíl. Tak se nediv, že plašíme. Můžeš být těhotná. Nemusíš. Uvidíš.

leniczka23
5. lis 2019

@deenahavlova me se to obcas pred ms stavalo..a tehu sem.nebyla..
Ono vubec od ty doby co jsme se zacali snazit sem mela vzdy pred ms snad vsechny priznaky tehu..no..bylo to PMS..

astyna88
5. lis 2019

@deenahavlova

Ta ja jsi to napsala,tak to muze byt cokoliv od abscesu (ten mela.segra). Ne vse,co se tyka prsou,je z tehotenstvi. Me treba prsa nebolela nikdy. Az po porodu....

Zily mi jsou videt normane,uz nejsem z leta opalena,tak to postupne vse vyleza. 5dni je strasne dlouha doba.

ariadna12
5. lis 2019

@deenahavlova no tak hura😁. Modrofialova prsa a zily na prsou je sakra rozdil. Priste to popis dle realneho stavu.

radullah
5. lis 2019

Já jsem měla hodně viditelné žíly už na začátku těhotenství... prsa mě začala bolet při ovulaci a od té doby mě bolí v kuse už 8 měsíců..nepořešlo to ani na den :D

aselluska
5. lis 2019

Vždy před ms mám více vidět žíly, protože se mi prsa zvětší. Pak jdou zase zpátky za gravitací 😀

hanka_12345
5. lis 2019

@deenahavlova :D no ty zily muzou byt jako ze mlekovody zvetsene ne? ja mela taky pri kojeni videt zily kdyz sem teda byla nalita mlikem

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru