Zdravím🙂 Dnes jsem zkoušela dělat těhotenský test jsem dnes 24dc, ovulku přesně nevím, ale asi v rozmezí 10-13.2 ms čekám tak v pondělí. Moc tomu teda nevěřím, ale tak dcerka mě vzbudila brzo ráno a teda zkusila jsem i když vím že takhle brzo je to asi o ničem. Je to foceno vícekrát ono mobilem to není ono no. Co myslíte je tam na některé fotce něco vidět?
Já jí teda vidím 🙂
Díky uvidíme co z toho bude🙂 Jsem byla na začátku ledna na konusu čípku, dle dr dopadlo vše dobře tak jsme to zkusili , no a první nám trvalo rok, prý špatný spermio a já prý neovuluji, tak jsem šla pro clostilbegyt a za 4 měsíce se první dcerka podařila🙂 zkoušeli jsme od října nešlo to v lednu konizace a ted dušík na testu tak tomu skoro nevěřím a velké nečekané překvapení kdyby to vyšlo. Ale tak uvidí se 🙂
Nevite prosím náhodou někdo, včera a předevčírem jsem lehce zašpinila, dnes ok, ale mám z hematologie napsaný na braní ascorutin na lepší elastičnost cév jako doplněk a ještě beru hlívu ustřičnou s rakytníkem. Myslíte že to mzu jíst dál jde mi hlavně o ten ascorutin.
Když hodně nakloním obrazovku,tak možná něco jo. Počkej pár dní 😉
Gratuluju🙂
krasnyyyyyyy.. gratulace 😵 😵
Jůůůů, děkuju 🙂 manžel už mi brečel radostí do telefonu 🙂 Jsem v práci ...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@spiritty já bych řekla, že tam dušík je 😉 Držím palce. 🙂