Prosím, kdo máte zkušenost s menstruací a následným pozitivním těhotenským testem, že kterého se nakonec vyklubalo mimoděložní těhotenství - jak vypadal po té menstruaci UTZ? Měla jsem MS minulý víkend, v klasické síle jako vždy (ale mívám běžně dost slabou). V pátek jsem objevila pozitivni tt. Doktor mě vzal radši hned ten den a na UTZ viděl vysokou sliznici, jaká bývá v těhotenství. Vzal mi krev na HCG, v pondělí jdu znovu a v úterý na další UTZ. Prý uvidíme, co se z toho vyklube. To čekání je ale dlouhé, tak bych ráda slyšela zkušenosti ostatních, co si něčím takovým prošli 🙂
@misak48 U mě se stalo dvakrát že jsem měla pozitivní tt po ms .Po prvé to bylo mimomoděložní a po druhé biochemické i vysoka sliznice .Přeji ať to není váš případ držím palce
@mamikry díky 🙂 takové zkušenosti se čtou krásně. Já právě potřebuju mít těhotenství potvrzené co nejdřív kvůli lékům, takže jsem tam volala hned a doktor mě chtěl vidět....
@jasmina1992 upřímně kdyby to bylo "jen" biochemické, tak to je po prosperujícím těhotenství ta druhá nejlepší možnost snad... Můžu se zeptat kdy a jak se přišlo na to mimoděložní?
@misak48 malé hodnoty hcg a nikde nic v děloze pak nasledná revize dělohy vlastně se vyčitila děloha a čekalo se na hodnoty hcg to dál rostlo v děloze to být némohlo už tak bylo jasné že jinde nakonec ve vejcovodu.Kolik máte hcg?
@jasmina1992 to právě nevím, dnes jdu na druhý odběr a výsledky budu mít oba až zítra u doktora. Ale dnes už se cítím výrazně optimističtěji 🙂 aby to čekání líp uteklo, tak jsem zkoušela aspoň doma testy. A zatímco mi včera přišlo, že od pátku do neděle moc nezesilil, tak dnešní je oproti sobotnímu výrazně silnější 🙂
@jasmina1992
@mamikry tak u nás to vypadá na vánoční zázrak 🍀 HCG roste jak má a dnes byla na UTZ vidět dutinka odpovídající pátému týdnu 😍
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@misak48 U druheho prcka jsem mela ms, za 14 dni nevolnosti a pozitivni test. Na UZ jsem sla az v osmem tydnu a bylo z toho zdrave miminko. Takze nemusi byt nutne mimodelozni.