Ahoj holky mám takovou otázku a chci se vas zeptat jestli někdo se tu najde se stejnou situaci takže tento měsíc dorazila ms o 4 dny dříve dostala jsem ji 9.6 a dnes uz jen špinění opravdu malinko právě proto jsem si zkusila mamatest a zdá se mi pokuď uz mi nehrabe ze tam vidím ducha který nabihal v limitu hned.. je to vůbec možné?
Taky nic nevidím
Já tam teda vidím šíleně slabej stín čárky, možná je to ale ryska (tohle duchaření je prostě za trest), zkuste test ještě později.)
Tam opravdu nic vidět není. Řekla bych, že nebudete těhotná. 😉 Určitě to vyjde později, ale dávat vám tu naději v tomto případě mi nepřijde Ok.
Bohužel taky nic nevidím.
Dobře holky děkuju vám za odpověďi
Pri přiblížení vidím i na negativu,bud se miminko neudrzelo a odešlo s ms a je to zbytkové hcg nebi ste těhotná.Hodne žen bylo těhotné a mělo normální ms,moje teta je toho důkazem 3 měsíců měla normálně slabou ms až pak ji zaclo bejt špatně a bylo jí to divné a udělala test a byly tam //
@nihanin ms přišla, na testu tohle neviditelné cosi, pokud si nejsi jistá, udelej test za týden. To něco mohlo odejít s ms
Proboha zensky prestante lovit duchy,tehotenstvi je,az jsou videt obe carky,tady i slepy snad vidi snehobilo,fakt trochu dospelosti,nebo si to posilejte snazilkam do skupiny,ale zakkadat kvuli tomuto tema???🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@000000000000000000 nevidím 🥺🍀
@lenula02 dobře děkuji
@000000000000000000 nic,az tam budou 2 jasne viditelne carky,tak budes v tom,do te doby nech toho duchareni,vzdyt je to trapny davat na net snehobile testy a ptat se kdo vidi ducha...🤦🏻♀️
@marcicek84 nejsem jediná kdo sem dává takovýhle fotky ... Jinak děkuji za váš názor mějte se
@000000000000000000 to určitě ne.🙂 ale v předchozí diskuzi Vám ostatní už odpovídali, když jste se ptala.🙂
@pampeliska1313 to sice ano ale chtěla sem zkoušet naději dále 🙂
@000000000000000000 nadeji ceho,prebarvit bily test?Duch je slabsi carka,ale pouhym okem stale viditelna i bez prebarvovani obrazku...🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@marcicek84 hnus jak se chovate, někdo se snaží o miminko tak prostě si i něco namluví, znám to z vlastní zkušenosti. Raději nekomentujte když se chcete chovat jako dylina
@marcicek84 tak proc lezes do tehle diskuze? Kdyz me to sere a vytaci tak to neklikam. Takze se tu prestan ztrapnovat a nech ty holky napokoji. 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
@marcicek84 hele promiň,ale tohle snad nemyslíš vážně,vždyť se jen zeptala ,jestli tam někdo něco vidime, proč na to odpovidas? To nemáš nic lepšího na praci, než psát takové hnusně komentáře? Nemám slov ,tazatelce přeji,hodně štěstí a tobě víc lidskosti.
@veronikaopava děkuji
@natysnovec paní vůbec neřeším ať si píše co chce
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ja teda nic nevidim...🤔