Ahojky všem ještě se tady moc neorientuji.ale 8.2 měla přijít ms přišla už 5 s tím že jsem trochu zakrvacela snad pár hodin pak jsem den růžově spinila.dnes jsem zkusila test pac mě děsně bolí prsa viz foto vidíte něco?ja musela i když jsem krvacela byla to ms taková divná.mivam jí kolem 4 dnů a teď tohle.v noci mě bylo děsně špatně šla jsem jednou zvracet a vše teď ok. Co myslíte jsem tehu nebo ne? Mám zkusit ještě jinou značku testu ci k dr? Omlouvam se za kvalitu fotky nevím jak jinak to vyfotit.snazime se o druhé mimi ale nějak to nejde.co myslíte asi tam nic není co? Děkuji vám
Na první fotce zdá se,že je drobet vidět,ale to bude spíš ryska ...
Negativní
Ja tam nic nevidim..ale zkusila bych jeste nejaky lepsi test a uvidis☺️Spis si myslim pokud nejake tehu bylo ,ze to odeslo s ms☺️
Po limitu tam neco je ale zas to nemuzes brat vazne☺️Kup mamatest a uvidis☺️Tyhle testy jsou na prd
Po limitu tam něco je😉 nicméně plastaky jsou nic moc,kup si mamatest.
@lalolita zkusila jsem pepino mamatest nemám a nevím kde ho koupit akorát v tete drogerii mají slunicko to by taky šlo jak plastový nebo ten papirek co myslíš?jeste lepší foto jsem zkusila na světle
Vidím na obou 😉🍀 mamatesty mají v lékárně, sluníčko není špatný, ale párkrát mi hodilo falešný. Zkus za dva dny další testy, čárka by mela silit.
Na predchozich nevidim vubec nic, ale na tom Pepino vidim slabeho ducha.
@lalolita zkusím co seženu mám takový divný pocit nevím jak to popsat.zkusim koupit odpoledne co budou mít.
Janvidim na vsech fotkach
Při menstruaci se zvyšuje hladina hormonu a tato zvýšená hladina může udělat ducha na testu. Na tvém testu teda ani nic nevidim, myslím že nejsi těhotná.
Tak beru zpět, na té poslední dvojfotce vidím na obou. Ale počkala bych s dalším testem pár dní a bude jasno.😊
@leniczka23 děkuji já také právě vidím ale že bych byla v tom když jsem měla ms nevím nevím.koupila jsem rosmann plastovy a papirek tak zkusím ještě jeden a když nic tak nejsem v tom.a na tom pepinu se mi zda ze je moc blizko ale nevím ty moc nepouzivam.to jsem nevedela že se to zvysuje ale nikdy by mě nenapadlo udělat test po ms nějakého tucha jsem měla proto jsem udělala.
Tak jsem zkusila papirek rosmann a asi nic takže nejsem v tom ještě zkusím ráno z ranní moči pepino co mám a končím.dekuji vám ale asi z toho nic nebude.
Ja tam ale asi neco nepatrneho vidim😂 uvidis za psr dni jestli bude silit☺️
@michaelarousova fakt jo? Rano zkusim to pepino tak jsem zvědavá.ale já myslím že ne dyt jsem měla ms.
No mozny je vsechno☺️ Bud bude silit a bude to dobre a nebo si prodelala biochemicke tehotnstvi☺️ Kazdopadne drzim palce☺️
Na zeleným vidím, jinak nikde.
Ale takto pozitivní test může dělat i cysta. 🤷♀️
Držím pěsti 🍀
Nic tam není. Pokud se ještě chcete ujistit, zkuste test za pár dní z ranní moči.
Stále tam není vůbec nic! Už bych se s tím upřímně smířila a nevyhazovala peníze za testy 🙂 ale to je samozřejmě Vaše věc. Hodně štěstí
Dyt jsou ty testy uplne snehobily... co chcete porad zkouset? 😀
Jako samozrejme si testujte jak chcete, jen mi to prijde zbytecny.
Jeste kdyz pisete, ze jste mela ms.
Když myslíte některé holky vidí to nevidíte nic ani na tom plastovem jo?
Ten plastový dělá rád duchy, ale nikdy by mě nenapadlo dělat těhu testy po menzes 🙈 a příznaky? Vy máte snad všechny, které já nemám ve 12tt 😀 je to Vaše věc, ale připadá mi šílené, jak se na to upínáte a nechcete si přiznat, že jsou testy bělejší než sníh venku 🤷♀️ psychika dělá hodně a já bych se na Vašem místě hodila do klidu, jinak se z toho zblázníte 😉 pokud máte pochybnosti, tak udělejte test za 3 dny z ranní moči a netestujte 10x denně.
@nikishkaaaa teď jste to nandala já myslím zeje to každého věc a prachy třeba někdo neřeší.je to moje věc ano.a někdo má ms i v tehu ale to asi nevíte.mate děti?ja žádné priznaky nemám jen v noci je mi špatně a sem tam mě bolej prsa jinak nic takže to nejsou upnute priznaky a jestlu se chcete tak chovat tak mi radši nepište žádnou vaši odpověď.dekuji
Já myslím, že to paní nemyslela zle, nicméně, pokud máte pocit, že ty testy jsou pozitivní, nepotřebujete určitě aby ostatní přikyvovali. Pokud máte pochybnosti ( což nejspíš máte, vzhledem k počtu testů), zajděte si k lékaři. Myslím, že nikdo Vám podle testu přímo neřekne, jestli ano, nebo ne, když někdo tam něco vidí a někdo nevidí nic. To by asi bylo nejjednodušší. Takhle se budete akorát trápit nad tím, jestli jste nebo nejste těhotná. Věřím, že tohle známe každá, která má nějaký problém a trvalo dlouho, než otěhotněla a každá měla nějaký příznak ( nemusí byt vsugerovaný, ale člověk si toho prostě víc všímá, protože si samozřejmě ty dvě čárky přejeme, stejně jako si je evidentně přejete ty.) A ano, může být “menstruace” v těhotenství, stejně jako můžete těhotná být, ale test bude negativní, protože máte hormonální nerovnováhu. Pokud nechcete slyšet to, že je test negativní - neptejte se. Být Vámi, jdu při pochybnostech k lékaři - a opravdu to nemyslím zle. Říkám to jako člověk, který měl tři roky negativní testy, příznaky a lovil každýho ducha. A radši jsem šla k lékaři i při negativním testu a podezření na těhotenství. Ulehčíte si takhle. 🙂
Autorko vidím na všech, i když na některém to bude spis ryska. Každá žena je jiná, ale pokud by se jednalo o prosperující těhotenství, tak by čárka byla myslím již viditelná lépe. Rozumím tomu, jak se člověk na to upina, sama jsem si tím prošla. Byla jsem mistryne v loveni duchu na testech a spotřebovala jsem jich stovky, ne-li víc. Poradím vyčkat teď den dva bez testování a udělat poté další test, pokud bude čárka viditelnejsi, proběhlo uhnizdeni později. Pokud ne, šla bych k lékaři, na vině muže být hormonální nerovnováha. Jen pro rypalky, pokud by došlo k uhnizdeni později, muže přijít krvácení podobne menstruaci trvající třeba den a přesto to muže být úspěšné. Netvrdím, ze je to tento případ, ale držím palce.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já tam nic nevidím ;(,zkus to na světle