MS a těhotenství. Je to možné?

21. čer 2023

Ahoj,

meškala jsem 9 dni menstruaci, včera jsem si volala k DR aby mi udělal testy, objednal mě až za týden a včera resp. dnes v noci se mi udělalo zle, hrozně velké křeče jako při silné menstruaci a začala jsem krvácet. Už jsem se smířila s tím, že je po, ale kolegyně z práce mě znejistila s tím, že i ona to tak měla a má dítě. Udělala jsem ty tedy test i přes menzes a mám test pozitivní viz foto. Myslíte si, že je možné tedy těhotenství? Stalo se někomu, díky moc

jaja01k
21. čer 2023

Tak možné to je, ale stejně tak je možné, že se těhotenství neudrželo a proto krvácíš. Zkus další test za pár dní, pokud jsi těhotná, druhá čárka bude silnější.

emillyhk
21. čer 2023

Může být zbytkové HCG po zamlklém těhotenství. Při zpoždění 9 dní by měla být testovací čárka silnější. Na druhou stranu, možné je všechno, ovulace mohla být později, těhotenství se mohlo udržet i přes krvácení. Máš dvě možnosti: 1. Vyčkat na kontrolu na gyndě. 2. Dojít si na krev jako samoplátce. Odběry jsou potřeba udělat minimálně dva (např. zítra a v pondělí), aby bylo jasné, jestli HCG stoupá nebo klesá.

misha31
21. čer 2023

To spis vypada na biochemko a odchazi to...carka bude pravdepodobne slabnout

ivkasolavova
21. čer 2023

Asi to vypadá na to že miminko se neudrželo a udchází . Jaká to je krev je slabší nebo víc ?

mimi1004
21. čer 2023

Souhlasím s holkami, vypadá to, že těhotenství nebylo perspektivní a příroda to vyřešila sama.

autor
21. čer 2023

@emillyhk no problém je ten, ze jsem od 6 dne zpoždění měla test negativni a najednou mi vyšel takto pozitivní. Počkám samozřejmě na doktora

lencaa11
21. čer 2023

Vypadá to na bichemicke

lauriak
21. čer 2023

Po 9 dnoch meskania by si tam mala dialnice. Pokial si mala po 6 dnoch meskania negativny test tak toto bude zrejme vadny test.

misha31
21. čer 2023

Hlavne je to nejspis slavny Mamatest, ze jo? Ten dela obcas takove duchy. Zkusila bych jiny. Ale jako velke krece a krvaceni, aby to nebylo mimodelozko....

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru