MS 3 dny zpožděná, poté extrémně slabé špinění, test negativní. Těhotenství?

zuzananazuz
22. říj 2020

Ahoj ženy, chci se zeptat, co to může znamenat? Před 4 dny jsem měla mít MS. Včera večer přišlo pouze velmi slabounké špinění. Zkoušela jsem těhu test, ale ten vyšel negativní. Jindy mám MS vždy pravidelnou a silnou, cca 4 dny. Beru HA, ale je mi jasné, že ne vždy je 100%. U Dr. jsem byla v srpnu, žádné srusty apod. nic nenašel. Může to být těhotenství?
Děkuji za Vaše odpovědi

mamikry
22. říj 2020

@zuzananazuz Otěhotnět můžete i přes antikoncepci, ale pokud ji berete pravidelně a nebrala jste např. antibiotka, tak je ta pravděpodobnost malá. Když jsem HA brala, jednou mi nepřišla ms vůbec, prý se to může stát. Pro jistotu bych ale zavolala na gyndu.

andycr
23. říj 2020

Antikoncepci jsem brala a menšími přestávkami 15 let. Jednou do roka se mi stalo, že ms nepřišla nebo 3 dny lehké růžové špinění. Dr mi řekl, že je to normální, že ms mít nemusím a to je účel antikoncepce. Chránit před oplodněním a smířit její příznaky, i tak, že je velmi slabá až žádná.

andycr
23. říj 2020

*zmírnit

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru