🙂 Měla jsem s přítelem p.styk nechraneny, pred 3 dny a včera jsem dostala MS tzn. 2 dny po styku. Četla jsem ze je mozne otěhotnět a ze v některých pripadech zeny tu menstruaci měli úplne normálně. Me by prave zajímalo jestli ta menstruace probíhá normálně ja ji mám jako obvykle. Ještě neubehl ani týden takže test dělat je zbytečne. No a pravé jsem i četla ze i kdyby jsme ho počali tak se vajíčko nestihne zahnizdit.. Mohl by jste mi prosím někdo poradit? Kdo s tím má zkušenost? Miminko by mi nevadilo a ráda bych ho měla. 🙂
Ahoj, teoreticky to možné je, říká se tomu "supraovulace", tj., že dojde k uvolnění ještě jednoho vajíčka před MS.. Ale o následném uhnízďování už bohužel nic nevím :( Zkus něco vygooglit 😉
tak to jsem ještě neslyšela a ani si to neumím odůvodnit.... :/
Pravděpodobnost minimální, jsou i vyjímky, ale většina žen má ovulaci okolo 8 dne po menstruaci.
může se stát, ale moc bych na to nespolehala....nastuduj jak sledovat hlen, sleduj píchání kolem vaječníku popřípadě bazalní teplotu nebo delají i ovulační testy....hodně štěstí a at se brzy zadaří....
myslím,že otěhotnění v tvém případe je celkem nemožné.
A co prostě počkat a pak udělat test 😀 Beztak ti tu někdo napíše, že to není možné a jiný, že to možné je. Já třeba otěhotněla hned první den po menstruaci. A taky by mi spousta ženských řekla, že to není možné. Možné je všechno 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tak v tomto případě je šance na otěhotnění minimální.