Zdravím 🙂 Jsem 11 DPO. Včera a předevčírem jsem měla večerní nevolnost (pouze žaludek na vodě a pocit blivna) a dnes jsem při použití toalety jednou měla na papíře slabounce krev. Je možné, že se jednalo o uhnízdění? Zároveň je asi blbost ta nevolnost co?
Takhle začínalo moje první těhotenství. Par dni před MS citliva prsa, nevolnost. Jedno odpoledne jsem šla na wc a měla jsem na kalhotkách svetle cerveny hlen a říkala jsem si tak zase nic už jsem si říkala ze mi menstruace přišla dřív ale nic se nerozjelo naopak spineni trvalo dva dny a konec udělala jsem si test a byl pozitivní. U druhého těhotenství me nevolnost dokonce probudila zvracela jsem a bylo opravdu zle říkala jsem si jestli jsem neudělala dietní chybu… no ale nedalo me to a udělala jsem si test a byl pozitivní. Takže ano možné to je možná bych zkusila i test. Ještě chci říct ze ja jsem si nikdy nedělala tehu test v den mesicku nebo ze bych zaznamenala zpoždění. Vždy to bylo ještě před termínem menstruace
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Takový nevolnosti mívám každý měsíc a nikdy jsem těhotná nebyla 😄, spíš naopak když my nic nebylo tak jsem byla ,