Možné těhotenství. Zažil někdo podobně a bylo z toho prosperující těhu?

27. čer 2021

Dobrý den maminky.
Dneska ráno jsem na testu našla 2 čárky. Jedná slabší ale naprosto viditelná.
Jelikož mě už 4dny bolí levá strana podbrisku odvezl mě manžel na pohotovost.
Zjistěna cysta na levém vaječníků cca 3,5cm odkud pochází ta bolest.
Těhotenství ještě nebylo vidět ale doktorka podle posledního dne MS usoudila, že to vypadá na 4tt. Predepsala mi léky gynprodyl s tím,že si mám zavádět jednu tabletu na noc. Za 14 dnů mám jít ke svému gynekologovi na kontrolu. Máte některá zkušenosti že by jste měly nebo zažily něco podobného a tím, že to dopadlo dobře a bylo z toho prosperující těhotenství? Snažíme se už 3 roky a za celou tu dobu jsem na testu neměla ani ducha.
Děkuji za případné reakce

lachtanice86
27. čer 2021

Na nějaké kontroly si sla brzy, tedy doktorka nemohla nic vidět. Co se týče cysty, ma je spousta žen, i já, většinou se vstřebaji. To byl můj případ, ani jsem nebrala žádné leky. Na první kontrolu jsem sla až v 7tt. Ted jsem 38tt

autor
27. čer 2021

@lachtanice86 já nesla na kontrolu kvůli potvrzeni těhotenství ale kvůli velké bolesti v podbrisku.

fifinka2020
27. čer 2021

Jenom pozor, nekdy falesne carky delaji prave cysty ☹. Uvidis, jestli bude carka silit...

lachtanice86
27. čer 2021

To je ale jedno, ja píšu že co se týče těhotenství, nic vidět nemohla

lachtanice86
27. čer 2021

Pozitivní test dělají i cysty

autor
27. čer 2021

@lachtanice86 o tom jsem také slyšela. Ale bolí mě i strašně prsa a cysty mám na tom levém vaječníku snad každý cyklus. Ale pozitivní test jsem neměla nikdy.

lachtanice86
27. čer 2021

Tak ono záleží jaka ta cysta je. A pokud mas cysty pravidelně, nedaří se vám pocit dítě, nema tvoje doktorka podezření na endometriozu? Ale po té době už určitě máte vyšetření za sebou

tasimia
27. čer 2021

A podle čeho to usoudila, viděla něco na utz?

autor
27. čer 2021

@tasimia podle jasně pozitivního testu, v děloze viděla nějaký stínek nebo co.. já se v tom nevyznám.. ale taky podle toho že jsem týden po ovulaci a bolí mě šíleně prsa (což u mě není zvykem). Jen pokud Teda ten test ovlivnila cysta tak nechápu proč mi psala ten gynprodyl, údajně na podporu v těhotenství.

tasimia
27. čer 2021

Rekla bych, že skrze toho pozitivního testu..np každopádně.at to dopadne jak si přeješ ty 😉.

autor
27. čer 2021

@tasimia děkuji. Doufám že to konečně vyšlo ale stále jsem dost skeptická .

lachtanice86
27. čer 2021

Hele ale jasne pozitivní test týden po ovulaci je divný

tasimia
27. čer 2021

Vůbec se nedivím, každopádně ja bych se hned ptala co vidí 🙂. A pokud bych pochybovala nad léky, tak bych chtěla vysvětlení.

autor
27. čer 2021

@lachtanice86 já měla minulý měsíc krátkou a dost slabou MS oproti normálu.

autor
27. čer 2021

@tasimia jasně, moje chyba. I tak budu zítra volat svému gynekologovi

svorly
27. čer 2021

Cysta pozitivni test nedela, to je nesmysl. Mam endometrialni cystu i obycejny jsem mivala a nikdy zadny // na testu. Cysta v tehotenstvi je normalni, zmizne casem, udelala se mi u prvniho i druheho tehotenstvi. Chce to klid a odpocivat, zadny stresy zbytecny 🙂

tasimia
27. čer 2021

@svorly to není nesmysl. Určitě typy cyst, mohou udělat pozitivní tt. ✌️B

autor
27. čer 2021

@svorly děkuji za odpověď. Tak třeba mám nějakou naději 🙏

lachtanice86
27. čer 2021

@svorly na cysty trpím cca 15let a pozitivní test jsem mela xkrat, taky jsem mela sp, biochemické I zt, tedy rozdíl opravdu poznám

kvetuska145
29. čer 2021

Zjistila jsem, ze jsem tehotna, pozitivni test, pak me dr objednal a za 14 dni byla cysta 7cm. Okamzite klid , nic nezvedat. Do te doby, nez jsem byla u dr, tak jsem normalne tahala deti ve skolce a bruslila. Myslela jsem, ze ta bolest patri ke zvecovani delohy nebo ze se tam proste neco deje. Nastesti vse dobře dopadlo a dalsi kontrola byla za 14 dni a cysta se vstrebala. Drzim palce at je vse ok🥰

autor
29. čer 2021

@kvetuska145 děkuji za povzbuzení. Já mám cystu 4cm. Včera jsem byla u doktora, těhotenství ani nevyvratil ani nepotvrdil . Prý podle velikosti delozni sliznice to vypadá opravdu nadějně, objednal mě na příští týden, klid ,odpočívat a nic nezvedat. Tak snad se nám konečně zadařilo.

kvetuska145
29. čer 2021

Vypada to hodně dobře❣️ Dej pak vedet jak si dopadla 🙂 🍀☘️

autor
29. čer 2021

@kvetuska145 děkuji! Určitě dám! 😍

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru