Dobré ráno, ráda bych vás požádala o radu. Přiznávám, že ve všech věcech kolem těhotenství plavu, protože je to v tuto chvíli dáno stanou, ale...
Před přibližně 6 týdny jsme s přítelem měli nechráněný styk po skončení mens, já ovšem ráno zapomněla vzít první pilulku HA a tu jsem vzala po více než 12 hodinách než jsem měla. Zruba 14 dní potom jsme dělaly TT, negativní. Týden na to dorazila i mens, i když slabší než obvykle. Pokračovala jsem tedy v dalším plátíčku. Jenže od začátku plátíčka mám pocit, že to co mi dříve vonělo, mi často nyní nevoní, a navíc od začátku druhého týdnu platíčka (tedy cca 14dní do mens) mám citlivé bradavky a nateklá prsa, a to jsem nikdy za ty roky s HA neměla!
Je možné, že jsme těhotní? Mám raději dělat další TT? Nebo to bude spíše mens a psychikou?
Děkuji!
Já bych se vykašlala na testy a skákla rovnou na gyndu. Může se jednat o těhotenství což by po takové době už bylo vidět na ultrazvuku. Co nejdřív si nech těhotenství potvrdit nebo vyvrátit. Další užívání HA může těhotenství ohrozit nebo poškodit
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Zkus radeji udelat jeste TT, protoze tehu muzes byt i pres MS. Ale myslim si, ze toto bude hlavne z HA. Telo se meni a pokazde na HA muze reagovat jinak. Jsou to preci jen hormony.