Možné těhotenství. Poradíte, prosím?

elljanca
3. bře 2021

Ahoj holky potřebuji radu MS byla 10.2. Ovulaci jsem měla 23.2. a od pondělí mě poboliva v podbřišku od včera je mi tak nějak divné jako takový že je mi na zvracení nemůžu skoro ani ležet na zádech podle kalendáře bych byla 3tydny nevím kdy bych si mohla udělat těhu test někde se píše cca na konci 4tydne někdo v 5tydnu 18.3. bych měla jít na gyndu ale rádci bych chtěla být klidnější abych jí to tam pak mohla říct můžete mi nějak poradit? S přítelem se snažíme už nějaké 2mesice a trefili jsme se zrovna do ovulace a nic špatného jsem nejedla děkuji za odpovedi

jaja01k
3. bře 2021

@elljanca To je na test opravdu ještě brzy, nedá se poradit nic jiného než počkat, jestli dostaneš menstruaci v termínu a v případě zpoždění udělat test.

ema90
3. bře 2021

Test udelat az kdyz vynecha ms.
Do te doby mohou byt vsechny priznaky spojene s PMS.

elljanca
autor
3. bře 2021

@ema90 děkuji to je hrozně napeti

elljanca
autor
3. bře 2021

@ema90
@jaja01k dekuji

amazonkajanik
3. bře 2021

@elljanca 2 měsíce je nic, to mi věř a ještě je čas na testování. Může ti být ouvej ze změn počasí, dyť je jak na houpačce 😉

elljanca
autor
3. bře 2021

@amazonkajanik to je ale takhle jsem to snad nikdy nezažila

amazonkajanik
3. bře 2021

@elljanca plus nervy, upínáš se na mimčo , při tom jste teprve na začátku. Neřeknu rok, to už ženský začnou plašit ...my se snažili 6let...A za tu dobu bylo x stavů,.kdy jsem měla třeba hned po vysazení HA 2měsíce zpoždění a mohla za to štítná žláza, pak nastydnutí,stres, špatná strava,atd...

ema90
3. bře 2021

@elljanca Napeti? Po dvou mesicich? Neblbnete a hodte se do klidu.
Ze jste se trefili do ovulace vam zvysuje sanci na poceti na 15-20%, gratuluju 😀

Ne fakt jako... neblbnete takhle po dvou mesicich, nebo to nepujde vubec.
A jen jeste dodam, ze i kdyz jdete za dva tydny na gyndu, tak za dva tydny na utz jeste nic videt nepujde, kdyz jeste neni ani vynechana ms.

klokanka31
3. bře 2021

@elljanca Už nějaké dva měsíce? Chce to být v klidu a radši si to snažení s přítelem užívat než se na to mimčo upínat 😉

elljanca
autor
4. bře 2021

@ema90 Joo to chápu a kdy teda mám udělat test MS má přijít 10.3.

elljanca
autor
4. bře 2021

@klokanka31 tak já v klidu jsem nějak na to ani nemyslím nic když jsem s přítelem ale dávali jsme vše nemožné a nemám ani čas myslet na miminko zatím jen jsem si říkala že se optam nebo mi fakt v posledních 3dnech nebylo nějak nejlip, a hlavně mě začali palet i prsa.

elljanca
autor
4. bře 2021

@amazonkajanik tak já antikoncepci neberu vůbec štítnou žlázu nemám byla jsem se vysetrit, stres mám tady s toho všeho a stravu mám celkem dobrou

amazonkajanik
4. bře 2021

@elljanca no tak klid a nohy v teple. Není nic lepšího, než mít sex protože chcete, ne že musíte a pak to přijde, že budete mile zaskočeni

elljanca
autor
4. bře 2021

@amazonkajanik uvidíme co se dá dělat 🙂

ema90
4. bře 2021

@elljanca Dyt jsem to psala. Test udelat s vynechanou ms. Takze az 10.3.

lluckova
6. bře 2021

@elljanca Někdo tady psal, že dva měsíce je nic...mně se to podařilo právě druhý měsíc a poprvé hned první. Nemusíš čekat na vynechanou menstruaci. Já si test dělala už dva dny před ní a byl tam duch.

ema90
6. bře 2021

@lluckova Nepochopila jste ani jednu odpoved.
Dva mesice je nic- to znamena, ze dva mesice snazeni je uplne nic, oproti tomu, ze se tu nektery zensky snazi roky.

A testovat se da klidne tyden pred ms- nicmene dokud neni vynechana ms, je vetsi riziko biochemickeho tehotenstvi, nez kdyz ms uz vynecha.
Proto se ma testovat az v terminu ms.

lluckova
6. bře 2021

@ema90 Vy jste mě také nepochopila - neuvedla jsem, že potvrzené těhotenství před vynechanou menstruací bude validní i po ní.

lucik19
7. kvě 2023

Zdravim. Chtela bych se zeptat. S pritelem se snazime o miminko uz nejakou dobu ale nevychazi to. Byla jsem na gynde s problemem kratke ms.1 den. Ultrazvuk ukazal nizkou sliznici. Pred 6 dny jsem slabe krvacela asi 2 dny. Spise to bylo spineni. Bez bolesti. Dnes mi je od rana spatne od zaludku a mam divnou chut v puse. Mohlo by se jednat o uhnizdovani? Ms cekam za 5 dni. Dekuji

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru