Ahoj holky, chci se zeptat, minulý týden ve středu jsem měla s přítelem 2x nechraneny sex, podle menstruačního kalendáře to bylo zrovna v den ovulace a já až 2 dny po, tedy v pátek užila tabletu ellaone. Může být možnost, že pilulka již neučinkovala a můžu být těhotná? Pár dní potom do dnešního dne se cítím divně. Mám tlak v pravém podbřišku a zničehonic se mi dělá špatně, když zacitim vůně nebo jen tak. MS mám dostat příští týden. Jednoho prcka doma už máme, toto by bylo neplanovane.
Děkuji za Vaše odpovědi a zkušenosti s pilulkou PO.
Ano možné to je, udělej test 🤷🏻♀️
Na test i příznaky těhotenství je brzy. To bude buď psychika nebo z toho prášku.
@sirinfirst taky si myslim, ze 10 dni po styku je brzo na vsechno krome reakce na prasek a strachu z otehotneni. Jestli to ma dostat po 28 dnech tak to vychazi kolem 14. 1. a dneska je teprve 8, i kdyby byla ( a byt muze) tak test nejspis jeste nic neukaze.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@apple_1 MS jsem měla 17.12. a 29.12. 14 den cyklu proběhl styk.. Cyklus mám pravidelný.