Ahoj holky, predem pisu ze moc co se tyce ovulace nerozumim tak se omlouvam kdybych napsala neco spatne
Mam nepravidelnou ms ale cetla sem ze vetsinou ovu byva v pulce cyklu
Tim padem mi ovu vychazi na dny ted
Sex s pritelem mame ob den nekdy ob dva dny
Ted dva dny mivam bily vytok na kalhotkach ne hled jak je psane ze vypada ovulacni pruhledny co jsem cetla
A cetla sem ze zen bily muze znamenat i tehotenstvi chci se zeptat jsou nake testy co ukazou drive tehu nebo proste musim pockat na test az kdyz budu mit spozdeni?
A jeste me obcas slabe asi tri dny pobolivava v podrbisku ale ne v kuse obcas jakoby picha slabe
Myslite ze by tohle vse mohlo souviset ze bych byla tehotna? Prave na spouste dizkuzi jsem cetla ze kolikrat bily vytok a obcasne bolesti v podbrisku by mohlo znamenat tehu ale i prichod ms
Do ms mam 14dnu
Nekdy mam spozdeni tyden nekdy to dostanu presne a nekdy i pozdeji
Merila sem si i tu teplotu ale jen ze zvedavosti a dvakrat takze to je zbytecn asi i zminovat
Jinak ja vim ze se to nemam ale vcera sem si delala test a byl negativni ale proste sem byla nedockava ikdz vim ze neukaze nic
Dekuju za vase nazory
Hezky den
Tak den po ovu na testu nic videt nepujde....nekdo si zacina delat testy od 9DPO az do vynechane MS....ale je to zbytecne, protoze to může klidne skončit a odejit s MS....ja si vzdycky delam test az po vynechane MS....a uz bývá dalnice
Mě ukázal test10 od Dr. Maxe lehce ducha už 10 Dpo. ale i v den očekávané menstruace stále duch.
Tak jsem volala Mudr, vzala mi krev na HCG a na základě toho bylo mi bylo řečeno že jsem těhotná. U těch testů prý někdy bývá ta testovací čárka slabší, zvlášť prý v ranných fázích těhotenství.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@eliska901 Nepises jak mas dlouhy cyklus a kolikaty den cyklu jsi....ale pokud bys mela cyklus kolem 30 dni a dnes do MS 14 dni, tak bys mela kratce po ovulaci a urcite bys nemohla zjistit, jestli jsi těhotná. To az tak 12DPO, ale stejne by to bylo loveni duchů, lepsi je delat test po vynechani MS😉