Ahojky, mám dotaz. Pokoušíme se o miminko! 🙏🏻 Od 9.11.-13.11. jsem měla menstruaci a od 19.11. pohlavní styk každý den. Ovulace měla proběhnout 23.11. Jsem měsíc po lázních, kde jsem se léčila právě s problémem otěhotnět. Teď důvod toho, proč tohle všechno píšu. Je mi už několik dní po sobě špatně, až tak že je mi na zvracení. Jsem strašně unavená a jak kdyby mě přejel tank 🙈 Je tam nějaká možnost že by se dařilo 😊 nebo je to jen třeba vlivem lázní a proto mám silnější ovulaci a proto mi je jak mi je. Moc děkuji za každou radu a zkušenost ❤️
@koki18 uvidíte co test. Já třeba poznala těhotenství skoro hnedka, protože jsem měla pocity podobný ovulaci a ms nikde. )
Psychika 🤷🏻♀️ nebo to může být klidně od ovulace ale příznaky těhu to fakt nebudou
@pampeliska1313 vážně? 🙈 jak a kdy jste to poznala? Já mám nějakých 10 dnů do menstruace, tak jsem zvědavá. Myslím si že je to silnější Ovu a proto ty stavy. Ale kdyby to bylo těhotenství, tak by to byla radost ❤️
@koki18 no prostě jsem se cítila jinak. Myslela jsem si, že budu mít zase ovulaci, i když to byla blbost, ale píchalo mě v podbřišku, pocit plnějsich prsou…místo bolesti zad par dni před ms se dělo tohle. A už po sexu jsem měla pocit, že to klaplo, ale žádný indikace jsem vyjma pocitu neměla a až za par dni tohle.🙂
@pampeliska1313 Já mám nevolnost, únava, měla jsem i návaly horka. Dnes krom nechuti k jídlu a celodenní nevolnosti, mě začalo bolet dost celé podbříško a tlak ,,tam dole,, jako kdyby před menstruaci nebo jak kdyby mě tam něco tlačilo. Takový fakt nepříjemný pocit.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
asi myslíš 23.10. že? ne, takhle brzo by se těhotenské příznaky určitě neobjevily.