Předem řikám vím že nejste vědmy a nemate křištálové koule 😊
Jdu si pro radu. Snažíme se o miminko hrozně dlouho. Posledni sex byl absolutně nevím kdy ale. Poslední ms byla 19.11 mam ji vzdy na den přesně vlastně ji mam vždy o den dříve než by měla přijít takže jsem to měla dostat 12.12 tudíž mám zpoždění 4 dny ale všechny testy negativní. Od úterý zvracení toď bylo vše. Dneska neskutecna bolest prsou, bolest hlavy, píchání v levé části podbříšku a kdyz přestane pícháni tak me boli cely podbrisek. Mam teplotu a prepadla me rýma jen takova vodnata. Ale mam i bolest komplet všech svalů a nemohla jsem si pořádně přes bolest zad umýt ani hlavu. Tak nevím jestli na mě něco leze a nebo to může být těhu. Obědnala jsem si digitalni tehu testy takze prijdou tak za 5 dni a to si udelam dalsi test. Jen nevim jestli si na to mam brát léky či nikoliv mám strach zme když tam bude ať mu třeba nijak neublizim.
A ještě přidám že chvilku návaly horka a poté hned strašná zimnice.
@lencaa11 pred ms tohle nikdy nemam a jak rikam Ms mam na den presne.
@kristyna63737 ono touue vše bejt od toho že na vás něco leze ale kdyby opravdu toto bylo TT tak test máte pozitivní - příznaky vytváří HCG uvidíte za par dní
Test už by byl pozitivní, příznaky jsou až když je v krvi hcg - takže i v moči. Menstruace bude zpožděná nemocí. A navíc, psychika udělá hodně…
Prý se teď tak projevuje covid. Nějaký nový druh🤷♀️ říkala nám v práci jedna dr...
@kristyna63737 také bych si raději udělala test, ale z toho co píšeš spíš na covid než těhu.
@ele_nka ano mam potvrzeny covid dostala jsem ho znova po asi 3 mesicich. Ale nikdy mi to neovlivnilo menstruaci a ted mam zpozdeni za chvilku 5 dní
@lilian2111 no nasla jsem slecnu tady na modrem konikovi co resila neco podobneho a psala tam neco o tom ze mela priznaky ale tt byl pozitivní až v 7tt
@lenkalubina ano pred chvili jsem zjistila ze mam pozitivni covid test
@kristyna63737 mě covid rozházel menses na několik měsíců
@ele_nka mě to nikdy neudělal. A i tak jsem ji měla dostat dřív než jsem měla covid
@kristyna63737 😂😂😂 proč že se tu teda ptáš když nás přesvědčuješ o svojí pravdě? Za mě to těhotenství není, a aby byl někdo v 7 týdnu a neměl pozitivní test je nesmysl. Hcg hormon je v krvi i v moči, není možný aby byl test negativní. Pokud jde o těhotenství tak tělo produkuje hormon hcg, jinak to prostě není ani možný. Covid mi rozhodil cyklus na X měsíců, hoď se dokupy, fyzicky a asi i psychicky, nebo se zablokuješ tak, že neotěhotníš.
@lilian2111 přesně moje slova 👍🙏
@lilian2111 dekuju ze me tak dobre a i osobne znate 😊 ano budu se blokovat snazime se uz pres 2 roky ale ted se z toho zacnu psychicky hroutit dekuji za narizenu
@kristyna63737 podle mě to je přes covid, já měla vždycky menstruaci jako hodinky a když jsem se snažila o první dceru (skoro dva roky) ,tak po prvním roce mě zmeškala ms, doteď nevím proč, nic mi nebylo,dostala jsem ji po týdnu. Doteď si pamatuji jakou jsem měla naději že jsem těhotná. Další měsíc to bylo podobně ,ale pak už to jelo normálně.
@kristyna63737 My se snažili o každou z dcer přes 3 roky. Vím o čem píšu. Až když jsem to nechala plynout, tak jsem otěhotněla. Vím že to nejde lehce, ale chce to trochu ubrat, pak člověk opravdu blokuje sám sebe.
@lilian2111 verte mi ze v posledni dobe je to neco na co absolutne nemam cas myslet proto me prekvapila az opozdena menstruace
@vanoce2023 negativní
@vanoce2023 nic tam není
@vanoce2023 já tam něco vidím ale nevím, zkusila bych test tak 2 dny po vynechane MS.
Nevím, zda ty testy nedělají takové duchy…Achjo. Dnes jsem 28. DC a menstruaci mám tak 30.
@vanoce2023 netestujte zbytečně dopředu, fakt až vám vynechá MS, ať nejste zbytečně zklamaná 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kristyna63737 to spíš bude něco skze nachlazení a možná PMS před Ms kdyby tohle byli příznaky TT tak test už vám ukáže digitální test bych zbytečně nedelala dokud nebude // na klasickém testu ...léky bych si vzala pokud vám bude hodně blbě ...