Zdravím, mám dotaz..
S přítelem se snažíme o miminko už delší dobu a stále nic.
Týden po menstruaci (1.den MS 25.5.) jsem měla mykózu (přeléčená), o cca týden - 10 dnů později mě začaly bolest prsa, přijde mi, že mám i větší dvorce, než normálně..bradavky na dotek bolí a je to hodně nepříjemné, jinak mám pocit, jak kdybych na nich měla připlé kramlíky. včera jsem na kalhotkách našla docela dost bílého výtoku.
Další menstruaci mám dostat 21.6.
Myslíte, že by mohlo jít o těhotenství ?
Při ovulaci jsme sex měli ob den,takže jsme se určitě trefili.
Děkuji za odpovědi 🙂
Jestli mas pocit, ze by to mohli byt priznaky tehotenstvi ty prsa tak si klidne udelej test. Priznaky zacnou az kdyz budes mit v tele hormon hcg. Jestli je negativni muze jit o pms nebo mykozu. Drzim palce 🙂
@lenka9895 Já jsem měla taky výtok před ms ale byl to jiný výtok než ty popisujes. Určitě nebyl hrudkovity ale spíše průhledný a to mi přišlo divne 😀Ještě mě palily divně bradavky ,což mi přišlo taky zvláštní . Dělala jsem si test 6dni před MS díky těmto zvláštním příznakum a byl tam duch 😀Teď jsem ve 21tt😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lenka9895 řekla bych spíš že je to opět mykóza, mám při ní téměř stejně příznaky když začíná, pak se mi i MS opozdí.