Holky, poraďte.....
Nebo spíš možná potrebuji uklidnit 🙈
Nechráněný styk byl v úterý 29.11. ovulační test se slabší čárkou jsem dělala v pátek 2.12., ten se silnější v sobotu 3.12. .... Takže ovulace mohla být v neděli/pondělí...
MS by měla dorazit teď v pátek nebo v sobotu...
Od pondělí mě pobolívá podbřišek a v kříži 🤦🙏 myslíte, že ty mršky spermie mohly vydržet tak dlouho a můžu být těhotná?
Děkuji 😘
Spermie jsou schopné počkat 3-4 dny ...počkej jestli to dorazí ms....případně už teď by na testu mohlo být něco vidět
@klchudik někde jsem četla právě, že až pět dní a to by nejspíš vycházelo 🤦 TT byl negativní. Děkuji 😘
Počkala bych do termínu ms a udělala test, nicméně já měla pozit už 3 dny před termínem ms
Počkala bych do datumu Ms
@lencaa11 testovala jsem už dneska a sněhobílo...
@jjasmina testovala jsem dneska den před MS a nic... Tak uvidíme 🙏
@nat můžete mi tedy prosím říct, kde si přečíst návod na životnost spermií 🤷🤦 a nebo aspoň tedy návod na uklidnění....?
Na tom těhotenský test nestojí..Ten stojí na.tom zda jsou // nebo ne....Nechápu systém testování před MS když může tehu s MS odejít a pokud vidíte 2 Čárky dost jasně nechápu důvod dotazů kterých je ti den x a x .... Ale pokud by jste chtěla trochu provetrat znalosti otěhotnění a podobně navštivte svého gynekologa rád to vysvětlí....
@nat nechápete, že někdo chce trochu uklidnit a třeba slyšet podobný příběh? O těhotenské testy mi vůbec nejde, hlavně me zajímalo, zda je možné, že by spermie vydržely i pět dní...Přijde mi zvláštní, že píšete do diskuze, která Vám je proti srsti.... Omlouvám se, že jsem Vás tedy pohoršila, ale byla Vaše volba, číst a reagovat na moji otázku. Krásný čas vánoční 🎄
🙏🏻🍀❤️+
Ahoj, s přítelem jsem měla první sex, všechno bylo dobré a samozřejmě aji kondom.. přítel se rozhodl, že chce dát druhé kolo, ale bez kondomu a taky, že brzo vytáhne, prý vytáhl, ale jsem strašně nervózní, že budu těhotná, za 4 dny čekám menstruaci, vše se stalo dnes, mám strašné stresy, že budu těhotná, myslíte, že je to možné??
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mrkni do křišťálové koule nebo si udělej TT. Nebo počkej, jestli přijde MS 🙀 případně založ ještě par diskuzi, ať ti to čekání uteče