Možné těhotenství?

14. pro 2022

Holky, poraďte.....
Nebo spíš možná potrebuji uklidnit 🙈
Nechráněný styk byl v úterý 29.11. ovulační test se slabší čárkou jsem dělala v pátek 2.12., ten se silnější v sobotu 3.12. .... Takže ovulace mohla být v neděli/pondělí...
MS by měla dorazit teď v pátek nebo v sobotu...
Od pondělí mě pobolívá podbřišek a v kříži 🤦🙏 myslíte, že ty mršky spermie mohly vydržet tak dlouho a můžu být těhotná?
Děkuji 😘

nita1984
14. pro 2022

Mrkni do křišťálové koule nebo si udělej TT. Nebo počkej, jestli přijde MS 🙀 případně založ ještě par diskuzi, ať ti to čekání uteče

zet83
Autor odpověď smazal
Zobraz
zet83
14. pro 2022

@nita1984 😂 tuším že pátá otázka za dnešek ? 😉

klchudik
14. pro 2022

Spermie jsou schopné počkat 3-4 dny ...počkej jestli to dorazí ms....případně už teď by na testu mohlo být něco vidět

autor
14. pro 2022

@nita1984 pokud ti moje otázka vadí, nemusela si reagovat....
@zet83 taktéž nemusíš reagovat...
Položila jsem otázku pro ty, co chtějí poradit ne pro rejpalky.

autor
14. pro 2022

@klchudik někde jsem četla právě, že až pět dní a to by nejspíš vycházelo 🤦 TT byl negativní. Děkuji 😘

jjasmina
14. pro 2022

Počkala bych do termínu ms a udělala test, nicméně já měla pozit už 3 dny před termínem ms

nat
14. pro 2022

@nita1984 ono by stacilo,kdyby lidi pouzivaly navody,ale juknete mi prosim,zda nevyhraju ve sportce 😀

lencaa11
14. pro 2022

Počkala bych do datumu Ms

autor
15. pro 2022

@lencaa11 testovala jsem už dneska a sněhobílo...

autor
15. pro 2022

@jjasmina testovala jsem dneska den před MS a nic... Tak uvidíme 🙏

autor
15. pro 2022

@nat můžete mi tedy prosím říct, kde si přečíst návod na životnost spermií 🤷🤦 a nebo aspoň tedy návod na uklidnění....?

nat
15. pro 2022

Na tom těhotenský test nestojí..Ten stojí na.tom zda jsou // nebo ne....Nechápu systém testování před MS když může tehu s MS odejít a pokud vidíte 2 Čárky dost jasně nechápu důvod dotazů kterých je ti den x a x .... Ale pokud by jste chtěla trochu provetrat znalosti otěhotnění a podobně navštivte svého gynekologa rád to vysvětlí....

autor
15. pro 2022

@nat nechápete, že někdo chce trochu uklidnit a třeba slyšet podobný příběh? O těhotenské testy mi vůbec nejde, hlavně me zajímalo, zda je možné, že by spermie vydržely i pět dní...Přijde mi zvláštní, že píšete do diskuze, která Vám je proti srsti.... Omlouvám se, že jsem Vás tedy pohoršila, ale byla Vaše volba, číst a reagovat na moji otázku. Krásný čas vánoční 🎄

jjasmina
15. pro 2022

@nat vy máte asi hodně blbej den co 🤣

maria2023
16. pro 2022

🙏🏻🍀❤️+

eliska2000
2. kvě 2023

Ahoj, s přítelem jsem měla první sex, všechno bylo dobré a samozřejmě aji kondom.. přítel se rozhodl, že chce dát druhé kolo, ale bez kondomu a taky, že brzo vytáhne, prý vytáhl, ale jsem strašně nervózní, že budu těhotná, za 4 dny čekám menstruaci, vše se stalo dnes, mám strašné stresy, že budu těhotná, myslíte, že je to možné??

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru