Možné těhotenství?

tessina97
25. lis 2022

Zdravím. Mám dotaz, možná budu znít přehnaně ale je to až moc náhod. V pondělí jsem měla dostat menzes. A ten nic. Za posledních 5 let se nespozdil ani o den. Dělala sem test a tam malinky duch. Do toho byla 3 dny bolest zad a podbříšku jak před menzes. Ale nic. dole sucho,ani výtok. podbříšek stále tlačí. Z bradavky jedné po zmáčknutí pár kapek čiré tekutiny. antiko neberu. Na gynekologii ze mě udělala histerku že to přeháním a těhu určitě nejsem. Dělala jen ult ale to by bylo na 3tt brzo. krev odmítla s tím že je zbytečná. a já teď nevím co dál. Dělám v rizikovém místě a téhotná bych tam dělat nesměla. V pondělí budu hledat jiného dr. Ale stalo se vám někdy že i přes apožděni a vše okolo jse těhu nebyly??

lencaa11
25. lis 2022

@tessina97 ano malá cysta 10mm udělala zpoždění 10 dní a druhá mi udělala // na testu asi na vašem místě bych šla jako samoplatce na krev (250kc ) a uvidíte na čem jste a pak ještě udělat test na 3tt je brzo na ultrazvuku něco vidět

jjasmina
25. lis 2022

@tessina97 ano měla jsem zpoždění i dva týdny, ms jsem dostala 14.nebo 15. Den občas se to stává

jjasmina
25. lis 2022

@tessina97 a pokzd chceš mít jistotu není nic snazsiho než si zajít na krev na odběr hcg jako samoplatce

nikolite
25. lis 2022

Udělala bych v neděli/pondělí další test. Pokud na dnešním byl duch bude to na testu za dva dny už vidět.

peetratkacova
25. lis 2022

Ahoj, pár dní počkej a udělej další test, případně ta krev 🙂 Drž se!

beatka981722
29. lis 2022

Zdravím , mam dotaz..
Jsem 4 měsíce po porodu po 6ti neděl se mi nedostavila MS, udelala jsem si test a vysel hodne slabě okamzite sem letěla na gyndu. Tehotensvi to nebylo sestra mi pychla injekci na vyvolani MS , a ta dorazila Cca po 10 dnech. Momentálně mam znovu zpožděni 5 den opět test hódne ale opravdu hodne slabý . Boli me pod brisku a mam výtok ktery me svedi. S přítelem se chránime pri kazdem pohlavnim styku skontrolujeme ochranu a vse ok prosim poradte čím by to mohlo byt

marselina
29. lis 2022

@beatka981722 Tak hlavně si myslím ze po porodu muže být ms dost nepravidelná.
Jsem 9mesic po porodu, už nekojim od 3m a ms stále nemám

beatka981722
29. lis 2022

@marselina nechápu ale že mi porad na testu vychazi slabá čárka předevčírem 2 testy odpoledne úplně stéjně jako včerejší odpoledne a večer a dnešní ranní ( jinak dekuji za odpoveď) 🙂

lencaa11
29. lis 2022

@beatka981722 máte foto někdy čárku slabou ci 👻 možná cysta atd ..nebo je ještě brzo na // na testu

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru