Možné těhotenství?

kontelka
21. srp 2022

Ahoj, nejsem žádná snažilka, příliš se nesleduju, ani nic neměřím a nepočítám, ale je mi 29 a s přítelem jsem 6 let, takže pokud by bylo dítko, tak se zlobit nebudu🙂 Ale tenhle cyklus jsem si všimla, že je něco jinak. Poslední MS mi skončila 2.8., každý měsíc mě pak v podobný datum jeden den bolí břicho, velký výtok apod., tak by to měla být nejspíš ovulace, která byla kolem 13.8. S přítelem máme přerušovany styk, týden před ovulací jsme se nechali unést a pustil to do mě (ale do ovulace bylo daleko, tak z toho nic nebude), poté jsme přesně 13.8. měli přerušovaný styk. Jenže se mi poté začaly stupňovat potíže. Prsa mě před MS vždy bolí, teď mě naopak bolí pouze bradavky, střídavě mě bolí celý podbřišek, je to taková pichava bolest, bývá střídavě buď na levé, na pravé straně i uprostřed, bolí mě z toho bedra a nohy. Další věc, co mám, je silnější výtok, nejdřív byl krémový, teď je hustý, bílý, chvilkama do žluta. Jako myslím si, že je moc brzy na to mít nějaké příznaky, ale je to všechno prostě jiný než bývá, tak fakt nevím. Menstruaci mám dostat za 4-5 dní, teď by test asi nic neukázal, že? Nic mě nesvědí, nepálí, před poslední MS jsem byla na gynekologii a vše bylo v pořádku, je tedy možný, že jsem měla ovulaci dřív nebo v den ovulace něco příteli uteklo? BT jsem nikdy nemerila, zkoušela jsem dnes a mela jsem 37, ale to bych musela měřit dlouhodobě. Omlouvám se za román 😀

tasimia
21. srp 2022

@kontelka a chráníte se i jinak? Protože pokud ne, tak je vždy možnost těhotenství.

susmevem
21. srp 2022

@kontelka ... 4-5 dní do ms by ti test už mohl ukázat ducha, tak zkus a uvidíš...

kontelka
autor
21. srp 2022

@tasimia Nechráníme, takže mi je jasné, že riziko tam je vždy🙂 Spíš, jestli není moc brzy na nějaké první příznaky a spíš si to nenamlouvám

@susmevem Jo? Tak zítra ráno nejspíš zkusím a pak uvidím i podle MS, zda přijde

lencaa11
21. srp 2022

@kontelka udělala bych test za to člověk nic nedá ☘️☘️

katka_cou
21. srp 2022

@kontelka já měla podobné příznaky a těhotenství to bylo, 10dpo (4 dny před MS) jsem odpoledne dělala test a duch už tam byl pěknej, takže bych test zkusila a uvidíš🍀

kontelka
autor
21. srp 2022

@katka_cou Asi tím nic nezkazím 😊 Pokud bude negativní, tak uvidím, jestli přijde MS a kdyžtak bych zkusila znovu

lenninna
21. srp 2022

@kontelka já dělala test tři dny přes očekávanou MS a duch už tam byl docela viditelný. Zde přikládám foto

tasimia
21. srp 2022

@kontelka zkus desítkový test, možná už půjde vidět něco slabého, pokud se zadařilo 🍀👍

kontelka
autor
21. srp 2022

@tasimia Doma mám jen tenhle, má citlivost 10, je spolehlivý?

kontelka
autor
21. srp 2022

@lenninna Gratuluji 😊

lenninna
21. srp 2022

@kontelka tyhle jsem si přesně dělala a můžu říct že jsou spolehlivé. Potom jsem si pro jistotu v den MS udělala ještě digitální od clearblue

lenninna
21. srp 2022

@kontelka děkuji ❤️

tasimia
21. srp 2022

@kontelka ano je..

2op
21. srp 2022

@kontelka tak co zkoušela jsi? 😃

kontelka
autor
22. srp 2022

@2op Zkoušela, úplně čisto 😄 takže to podle bolestí vypadá, že přijde šílená menstruace

2op
22. srp 2022

@kontelka jejku, že nás ženské musí pořád to tělo různě stresovat 😃. Tak uvidíš co ms

lencaa11
22. srp 2022

@kontelka zatím je test negativní uvidíte za týden 👍

drakenn
22. srp 2022

@2op nás nestresuje tělo, nás stresuje vlastní hlava

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru