Ahoj, nejsem žádná snažilka, příliš se nesleduju, ani nic neměřím a nepočítám, ale je mi 29 a s přítelem jsem 6 let, takže pokud by bylo dítko, tak se zlobit nebudu🙂 Ale tenhle cyklus jsem si všimla, že je něco jinak. Poslední MS mi skončila 2.8., každý měsíc mě pak v podobný datum jeden den bolí břicho, velký výtok apod., tak by to měla být nejspíš ovulace, která byla kolem 13.8. S přítelem máme přerušovany styk, týden před ovulací jsme se nechali unést a pustil to do mě (ale do ovulace bylo daleko, tak z toho nic nebude), poté jsme přesně 13.8. měli přerušovaný styk. Jenže se mi poté začaly stupňovat potíže. Prsa mě před MS vždy bolí, teď mě naopak bolí pouze bradavky, střídavě mě bolí celý podbřišek, je to taková pichava bolest, bývá střídavě buď na levé, na pravé straně i uprostřed, bolí mě z toho bedra a nohy. Další věc, co mám, je silnější výtok, nejdřív byl krémový, teď je hustý, bílý, chvilkama do žluta. Jako myslím si, že je moc brzy na to mít nějaké příznaky, ale je to všechno prostě jiný než bývá, tak fakt nevím. Menstruaci mám dostat za 4-5 dní, teď by test asi nic neukázal, že? Nic mě nesvědí, nepálí, před poslední MS jsem byla na gynekologii a vše bylo v pořádku, je tedy možný, že jsem měla ovulaci dřív nebo v den ovulace něco příteli uteklo? BT jsem nikdy nemerila, zkoušela jsem dnes a mela jsem 37, ale to bych musela měřit dlouhodobě. Omlouvám se za román 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kontelka a chráníte se i jinak? Protože pokud ne, tak je vždy možnost těhotenství.