Ahoj, jdu si sem pro radu. Tento měsíc jsem poprvé zkoušela ovulacni testy od dr.Maxe 14DC vyšel krásné pozitivní, tak jsme to zkoušeli. Sedmý den mě začalo bolet břicho a občasné pichani prsou,večer sem letěla na záchod a na papíru růžový hlen s jednou malou srazeninkou. Dnes je to 10 ty den po snažení a testy negativní. Jsem tedy 6 dni do menstruace.. 25 den cyklu.. a 10DPO. Myslite, ze by mohla být šance a kdy mám opět testovat? Příznaky stále trvají , bolest břicha jako při MS a prsa mě bolí ze stran. Děkuji za názory a postřehy ☺️
@makr90 hladina hcg stoupá úměrně k délce těhotenství. Nejde dělat zázraky, prostě musíš počkat.
Chápu, že se snažíte a že jsi nedočkavá, ale nechápu to testování téměř týden před MS. Těhotenství tvra 40 týdnu (cca), vědět to o týden min nebo víc,to vlastně nehraje v ničem roli 🙂
Každopádně držím palce 🍀
@nazka máš pravdu s tím testováním a ani pozitivní test ještě nic neznamená. Já teď vydržela s testováním až když jsem měla zpoždění MS 10 dnů... krásná dálnice a včera 5+4 jsem začala krvácet. Už jednou jsem testovala od dne MS, hledala duchy...a nakonec to skončilo spontánním potratem v 9 týdnu....od té chvíle vím, že 2 čárky na testu neznamenají nic
@makr90 měla jsem ducha 6 dní před ms,4 dny před ms už slabě růžovou druhou čárku.
Každý to má jinak.Zkoušela bych obden.
Test se ukáže pozitivní až 15 DPO, tuším. Ještě bych s testováním počkala. Takhle si snadno něco vsugeruješ.
Ja mela slabounkou carku cca 9-10 dpo. Ale jednou to bylo biochemicke- to, ze ti vyjde pozitivni jestr nic neznamena… u tretiho jsem zas krvacela v den ms- kdybych netestovala drive brala bych, ze dorazila ms. Uhnizdovani to nebylo uz jsem mela 6 dni test pozitivni
Já měla ducha 4 den zpoždění a slabá čarka se z toho vyklubala až 7 den🍀
Ahoj holky, opět se na vás obracím s tím zda je naděje . Dnes jsem 13 DPO (ovu dle pozitivního testu) mám teda 3dny do menstruace a stále negativní testy. Už s tím nepočítám a čekám, ze MS dorazí. Ale… měla jste to některá podobně a přesto MS nedorazila a pozitivní test byl později?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@makr90 a nechces pockat az na to, kdy mas menstruaci a paklize ji nedostanes tak se pak otestovat? Tady to testovani pred je nesmysl…klidne muze byt pak biochemko.