Možné těhotenství?

emilyne
15. lis 2017

Zdravím Vás dámy. Možná to bude delší, tak snad Vás úplně neunavím než dojdete ke konci.
Nicméně chtěla bych se zeptat, jestli je možné (a jaká je to pravděpodobnost), že jsem těhotná v následující situaci =>
Od 18. 10 2017 neberu antikoncepci. Od té doby jsem měla s manželem 5-6x nechráněný sex. Menstruace mi začala 19. 10 a trvala 5 dní. Ovulace mi (podle ovulační kalkulačky) na iternetu vyšla na začátek listopadu. V ovulaci - maximálně jeden den před nebo po jsme měly styk. Asi 4x ze 6ti případů ejakuloval do mě (naposledy 2 týdny zpět od doby co tohle píšu), ve zbylých na břicho. Asi týden po styku mě začalo sem tam pobolívat v podbříšku, občas mě píchne v jednm nebo druhém vaječníku, čelo mám horké ale ruce a nohy jako led, občas mě zabolí i od žaludku, nemám tolik hla ale když už jo tak toho spasu fakt hodně, bradavky mám už týden v kuse tvrdé a trčí jako hřebíky - na dotek bolí. Menstruace by měla přijít 16. 11... 14. 11 a 15. 11 jsem si ze zvědavosti udělala test a byl negativní, bělejší věc jsem snad v životě neviděla :D Tak přemýšlím jaká je šance že bych mohla být těhotná nebo jak to, že jsou testy negativní. Někde jsem četla, že slečnám nevyšel test ještě ani 2 týdny po vynechané MS a těhu byly. Tak pořád nějak nevím, prcka bych docela vítala 🙂 Moc děkuju za radu a budu ráda pokud se se mnou taky podělíte o zkušenost a snad jsem vás neunavila :D

andelka
15. lis 2017

Tak možné je všechno,hlavně bych ale po vysazení ha nevěřila žádným kalkulačkam. Ovulaci můžeš mít klidně až teď.

beruda
17. lis 2017

šance rozhodně je, o ovulaci nemá cenu mluvit, protože kalkulačky na internetu zobrazují ovulaci za ideálního stavu a je to dost plus mínus autobus. Já mám ovulaci třeba 11 den, někdo má až 21 a někdo třeba i 5 den cyklu. Kalkulačky většinou počítají se 14 dnem cyklu, takže na to se rozhodně nespoléhej.
Pokud chceš vědět, kdy máš ovulaci, zkus měření bazální teploty. Budeš vědět zda vůbec a kdy přesně ovulace probíhá.
Příznaky, které popisuješ můžou být jak následek vysazení HA (tělo se čistí), tak i běžné napětí před menstruací. Bohužel jsou těhotenské příznaky velmi podobné, takže nezbývá než čekat.
A pokud jde o těhotenský test, málokomu vyjde pozitivní dřív než v den menstruace. Pokud jsi hodně zvědavá, kup si digitální Clear Blue, který se dá udělat snad až 6 dní před očekávaným dnem MS.

jaja01k
17. lis 2017

Tehotna byt samozrejme muzes, ale... Kalkulacka pocita s prumernym cyklem 28 dni a s tim, ze ovulace je uprostred cyklu. Jenomze ty jeste ani nevis, jak dlouhy mas cyklus, kdyz jsi teprve prvni cyklus po vysazeni HA. Takze na kalkulacku moc nespolehej. No a ty priznaky, muzou byt tehotenske, ale taky to muze reakce na vysazeni HA. Pockej jeste par dni a zkus znovu test. Drzim palce 🙂

absintka19
18. lis 2017

Bylo by dobre k otehotneni aby ti to nedelal na bricho 🙂 takto si znizujes sanci ;)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru