Zdravím dámy,
jelikož jsem velmi divné stvoření, mám na Vás takovou asi blbou otázku. Od 12.1. do 16.1. jsem měla MS. A od 21.1. jsem najednou začala špinit a mám křeče v podbřišku. Jelikož neberu ani HA tak jsem si dnes dělala pro jistotu mamatest. Mám takový pocit, že tam vidím slaboulinkou druhou čárku. Je možné, že bych byla těhotná nebo jen špatně vidím. Děkuji, snad tím nikoho neotravuji.
Já bych řekla, že jsi těhotná 😊 zkus test za dva dny, když bude silnější je to jasný. Kdyby to byl duch, řekla bych, že to může být hormonama, ale tohle není už ani duch.
@sandrastrelka13 vidím hezky, ale raději bych si zavolala na gynekologii, když jste měla od 12.do16.1. menstruaci...už jsem bohužel viděla 2 případy, kdy to bylo mimoděložní. Nechci Vás plašit, je pravděpodobné, že je vše v pořádku, ale raději bych to na gynekologii řekla, že jste menstruovala a poté měla pozitivní test. Moc držím palce! 😊
Potichu gratuluju,přeji ať sílí co nejvíce ❤️❤️❤️
Takže opravdu nejsem slepá 🤣🤣. Určitě budu dělat další testík za 2 dny a pak se uvidí, jestli zesílí. Když ano budu nejšťastnější člověk na světě a pro jistotu zavolám na gynekologii. A když nezesílí, tak to vyjde příště 😊
@sandrastrelka13 souhlasím s
@nikishkaaaa také jsem měla mega bolestivou menstruaci a pak na to měla pozitivní test, ale nesílil tak jak měl. A pak potvrzené mimoděložní. Raději bych volala hned zítra na gynekologii. Ale držím palce, ať to není Váš případ.
@pe_tu_ss_ka určitě také budu volat. Neumím si představit jaké to je zjistit, že jste otěhotná a najednou o to musíte přijít, protože je to mimoděložní. Tak doufám, že to bude u mě ok 🙏🙏
@sandrastrelka13 nemyslete na to,já na to myslela a stalo se mi to,vše bude v poradku ❤️
@katanovobran nezlobte se, ale tohle je hloupost.. o mimoděložním jsem do té doby neměla ani páru.. dokonce jsem 14 dní chodila obden na kontrolu a krev U Apolináře i v Podolí a 14 dní si nebyl nikdo jistý, jestli je to mimo. HCG rostlo málo. Měla jsem to uložené v pravém vejcovodu (ve 12 jsem byla na operaci se slepým střevem, prý to s tím souvisí). Takže tohle je opravdu rada "nemyslete na to"..
@sandrastrelka13 opravdu tadynjde pak o každou minutu, když by vejcovod praskl, jde o život.
@pe_tu_ss_ka pro boha,já sem nemyslela ať to zanedbá nebo něco ale ať se nestresuje,samozřejmě každá ví ze když najde pozitivni test a pak krvaci je něco v nepořádku taky sem to měla prošla sem dvěma laparoskopiemi protože HCG v krvi i po Te první rostlo tak mě to tady nejčtenějších znát a přestanete byt jedovatá,nikdo na to není zvedavej.Moc dobře vím ze když to praskne jde o život ale i paní se ještě neví vůbec nic .. je mnoho případu kde ženy menstruovali do 2 měsíce.Samozřejmě ze se to musí hlídat to je snad logické ale jen říkám ať se nestresuje,ze s tím stejně teď nic neudělá.
@katanovobran naprosto souhlasím s
@pe_tu_ss_ka !!! Raději na gynekologii 3x zbytečně než jednou pozdě! Mimoděložní těhotenství je život ohrožující stav, jsem zdravotník, tak o tom něco vím, psychika tady vážně nepomůže. Neříkám, že je to Váš případ, ale zkontrolovat bych to určitě nechala. Protože ani sílící test, neznamená, že těhotenství není mimoděložní. Hodně štěstí!
@katanovobran nikdo tady na Vás neútočil a neni jedovatý. A také nikdo neříká, že to musí být u paní mimoděložní, paní
@pe_tu_ss_ka se jen snaží poradit a aby se nic nepodcenilo 😉
@pe_tu_ss_ka já vím, že u mimoděložního jde o život, kamarádka ho měla. A dnes asi nikam nezavolám. Navíc nemyslím si, že katanovobran to myslela tak ať nic nedělám, ale jen ať se nestresuji, protože to by mi mohlo také ublížit. I když už bych měla být na stres zvyklá pracuji totiž ve školství 🤣🤣🤣.
@sandrastrelka13 přesně tak sem to myslela,nejsem zadnej magor co věří na to ze dobra mysli vše spraví ale chtěla sem jen říct ze stres nic nepřidá ..
@nikishkaaaa já sem se zase jen snažila podpořit psychicky zakladatelku,rozhodne nejsem jedna z těch co nevěří na doktory.Vzali jste to úplně za špatný konec.Proste kdo chce psa bit hůl si vždycky najde
Hlavně Vás prosím už se tu nijak nedohadujte. Každá z Vás to myslela dobře. Pro mě je teď hlavní být v klidu nestresovat se a zajít na vyšetření.
@katanovobran nebyla jsem jedovatá, jen to na mě působilo, že se to pozitivním myšlením nestane.. a nechtěla jsem nijak zakladatelku stresovat, jen aby to nepodcenila.
@sandrastrelka13 určitě jsem nemyslela, abyste dnes plašila, jen že bych zítra určitě pro jistotu volala, aby vás gynekolog zkontroloval. Jinak kdyby nějak bolelo břicho, určitě bych jela klidně i na pohotovost.
@sandrastrelka13 nechtěla sem se vůbec hádat.Přeji vám ať vám vše vyjde a věřím ze to vše bude v poradku,moc vám to přeju kdyžtak dejte vedete jak jste dopadla hezky zbytek víkendu 🙏🏻
@katanovobran děkuji a určitě dám vědět, jak dopadnu 😊😉
Ahoj do minule posledni menstruace se mi jeste nikdy nestalo aby se mi zpozdila. 7.1. jsme meli styk, ovulace byla 10.1.do ted mi neprisla menstruace ktera mela byt 23.3. tedy 3 dny meškám a testy mam negativni... Nevim, co mam delat... Sem tam me pichne v podbrisku a mam citlivejsi bradavky.. Ale nic strasneho..
Test clearblue mi jeden pozitivni vysel ale az po limitu. Dalsi 2 byly negativni... ☹
@duchalebonie něco slabounkého tam vidím. Tak snad Vám to vyjde 😉.
Jinak u mě to byl nejspíš jen planý poplach 😔. Začala jsem trochu krvácet 😞.
@sandrastrelka13 zašla bych si na tu gynekologii 😉 ať něco nepodceníte!
@nikishkaaaa je pravda, že aspoň budu mít větší jistotu. I když ráno jsem si dělala další test a čárka nikde. Tak snad to nebude něco vážnějšího.
@sandrastrelka13 já tam čárku stále vidím, zřejmě to bude biochemické nebo cysta, ale já bych se nechala pro klid zkontrolovat 😉
@nikishkaaaa
@katanovobran Tak jsem byla na gynekologii. V krvi bylo nepatrné množství HCG a na ultrazvuku už nic nebylo. Takže jsem zdravá, ale ne těhotná. Tak snad příště.
@sandrastrelka13 držím pěsti! 🤗
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@sandrastrelka13 ahoj, taky vidím, držím palce, ať sílí 🍀✊🤗