Možné otehotnenie pár dní po FUT?

28. říj 2020

Dobrý deň, pár dní po farmakologickom ukončení tehotenstva som mala pohlavný styk s mužom, s bariérovou ochranou a s podmienkou, že svoj genetický materiál vypustí mimo moje telo /kondómom ako ochrane už moc neverím, nechcene som cezeň otehotnela, aj keď nebol roztrhnutý ani narušený a bol to !!jediný!! styk za celý mesiac - no proste na držku).
Áno viem mali sme dodržať šestinedelie alebo aspoň do kontroly /uvedomila som si to až po../.
Neviete niekto /nikde sa mi to nepodarilo zistiť/, či je vôbec možné počas tohoto procesu otehotnieť? Ja teda dúfam, že tak šialenú smolu nemám, ale zaujímalo by ma to. Krvácanie pokračovalo ešte niekoľko dní po styku, myslím si, že keby náhodou nejaká tá spermia dostala krídla a podarilo sa jej dostať do mojej maternice, tak by vzhľadom na ten proces krvácania snáď nemala možnosť sa niekde uchytiť, alebo áno? Naozaj netuším, ale som celkom nervózna a dosť si vyčítam, že sme predsalen nepočkali. Prosím komentáre iba k dotazu, chápem že môže byť veľa žien, ktoré dobrovoľný potrat neschvaľujú, alebo že vám môže prísť absurdné mať pár dní po potratovej tabletke styk s mužom, ale ja to viac rozoberať nechcem, takže sa prosím zamerajte na tú hlavnú otázku o pár riadkov vyššie, moc ďakujem za pochopenie.

fafetka
28. říj 2020

K otěhotnění je potřeba ovulace. Ta je ve vašem případě nepravděpodobná. K tomu jste se chránili. Tohle už by byl zřejmě zázrak biblického formátu 😉na vašem místě bych byla v klidu a dodrzela 6ti neděli.ono není úplně pro nic za nic.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru