Možná jsem těhotná, jak to udělat s léky na oddálení MS?

jendurka
5. srp 2016

Ahoj, potřebovala bych radu.13.8 odlétáme na divolenou.Mám tam bohužel dostat menzes,tak mám tablety na oddálení.Ale včera jsem měla podle výpočtů plodné dny.A já se bojím jestli budu těhotná,tak jak to udělat s těmi léky na oddálení.Moje gynekoložka má dovolenou a já nevím co dělat.Moc si tedy s těhu nefandím,ale přeci jen jistota je jistota.Dá se těhu zjistit do té doby než odletím ?Děkuji, Jana

alassel
5. srp 2016

I kdyby jsi včera otěhotněla, v žádným případě ti nikdo a nic těhotenství 13teho nepotvrdí!! To snad tusis sama.. podívej se na pribalak a nebo se Zeptej v lékárně.

evulinkab
5. srp 2016

Jak již bylo psáno, pokud by jsi vcera otehotnela, tak jednoduše 13teho ti nikdo neřekne, jestli jsi a nebo nejsi...Nehlede na to, že oplodnenému vajičku trvá vetsinou plus minus týden, než se zahnizdi v deloze....nevim co máš za léky, ale vetsinou tady u tech hormonálních(Norethisteron, atd) se užívat v tehu nesmí.Takže pravdepodobne ti bud lékárnice rekne, že je nemáš užívat a pretrpet dovču s menstruací a nebo to brát...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru