Mohu stále doufat?

sarikslezak
3. črc 2016

Ahojda, chtěla jsem se zeptat na Vaše zkušenosti a názory. V sobotu 2.7. se mi měla dostavit MS, takže mám sice teprve den zpoždění, ale jsem jak maniak :D Snažíme se o miminko už asi půl roku a stále nic. Dělala jsem si TT den před očekávanou MS a dnes ráno den po zpoždění a ukazuje mi jen jednu / ☹ Je možné, že se ještě // mohou objevit? Děkuji

bajana
3. črc 2016

Samozrejme, že to možné je.

kama2016
3. črc 2016

Jasne,je to mozne +- 10 dnu uplne v pohodě

sarikslezak
autor
3. črc 2016

Děkuji a chtěla jsem se zeptat, teď 2x po sexu vždy růžový výtok a pak už nic, máte nekdo zkusenost?

misula29
3. črc 2016

@sarikslezak možná se rozjede ms,těžko říct

babuna
3. črc 2016

@sarikslezak ahoj já - měla jsem takový narůžovělý výtok, taky jsem si myslela, že už to dostanu .. a test stále negativní ... jeden den ...druhý..třetí furt nic ... no a pak jsme jeli na akci v noci před ní se mi udělalo hrozně zle ... ani jsem nemohla jíst (celý den), záda mě bolely no říkám si - sakra já to určitě chytím a bude to síla a objevil se mi silný výtok... a nic ... ani test ...pak jsem přijela domů a tož za zkoušku nic nedám a ejhle duch ... druhý den už čárka a pak dálnice 🙂 ... takže já měla pozitivní test až cca 7 - 8 den po vynechání MS 🙂

bachovy_esence_poradna
3. črc 2016

@sarikslezak ano, může se objevit týden i víc po vynechání ms 😉

sarikslezak
autor
3. črc 2016

Já mám narůžovělý výtok ale jen vždy po sexu ... doufám, že brzy najdu // na testu ..

itworks
3. črc 2016

Pokud nedostaneš MS, tak udělej znovu test. Den zpoždění nic neznamená. Půl roku není žádná dlouhá doba. Přeji hodně stesti

sarikslezak
autor
4. črc 2016

Tak MS se dostavila ale takové bolesti jsem v životě neměla ☹

merhanice
4. črc 2016

Mne se ukazala jedna, kdyz jsem mela tyden zpozdeni a bolely me prsa, takze jsem byla presvedcena, ze to tak je.. tak jsem opakovala test za tyden a byly tam dve 🙂 doktor tam ale jeste nic nevidel, tak udelal krevni test a tehotenstvi potvrdil 🙂

lily245
6. črc 2016

Zdravím. Chci se zeptat - dnes jsem 44.DC, první měsíc po vysazeni HA, kterou jsem brala "jen" půl roku. MS stále nikde a testy od dr.maxe stále negativní. Je tam ještě šance nebo už mám přestat doufat?

andreaandrejka
6. črc 2016

@lily245 Kdyby jsi tehotna byla,test uz by ti neco ukazal. 44DC je uz dost.

bajana
6. črc 2016

@lily245 po HA mas asi dost rozhodeby cyklus a ktovie, kedy si vobec mala ovulaciu...sanca este je, ale ak sa do tyzdna nic nezmeni, zasla by som k dr.na vyvolavacku

sandi777
6. črc 2016

@lily245 po vynechání HA jsem to poprvé dostala normálně, druhou pak 2 měsíce nic a na utz mi dr řekl, že nepraskl folikul a píchl vyvolavacku. Tělo může být po HA hodně rozházené

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru